Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Onze bekende influencer Famke Louise kennen we natuurlijk goed van haar filmpjes en foto’s. Vooral sinds ze laatst een Fancentro account is gestart waar je privé met haar zou kunnen chatten en exclusieve beelden kan bekijken. Maar nu heeft Famke weer iets op haar openbare account geplaatst. Wat kan je haar beschuitjes hier goed bekijken zeg!

De ronde goedgevormde beschuitjes van Famke Louise

In het meest recente bericht van Famke Louise kan je zien dat ze alle mannen van Nederland wilt betoveren! In de video kan je namelijk zien dat ze een strak wit broekje draagt en ver voorover bukt om een pak beschuitjes te pakken. Daardoor kan je haar goedgevormde beschuitjes perfect bekijken. Na de langzame beweging van Famke zorgt ze er natuurlijk ook voor om iedereen nog aan te kijken met een verleidelijke blik. In de caption zet ze dan ook: ”Met wie wil jij een beschuitje eten? Het meest originele antwoord krijgt een gratis maand… Lets go!” Ze heeft het hier dan natuurlijk over haar Fancentro account waarop ze vele kanten van zichzelf laat zien met exclusieve beelden en waarop je ook nog eens privé met Famke kan chatten.

Hierdoor krijgt het bericht veel leuke reacties, maar sommige zijn ook ongepast. Hier hebben wij er een paar voor jullie uitgezocht: ”Ik heb iets hartigs voor erop en jij iets nats!”, ”Nou, met iemand die net zo knapperig en veelzijdig is als een beschuitje zelf!” en ”Met iemand die groot schap heeft zoals jij!” Wil je zelf de video bekijken? Klik dan hier! Of bekijk anders een paar foto’s van het moment hieronder.

Famke Louise buigt diep voorover

Meer zien van Famke Louise doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van influencer Famke Louise? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina’s! Famke heeft zoals gezegd naast haar oude hoofdaccount dus ook een nieuw account aangemaakt. Hier plaatst ze net wat vunzigere content op. Ben jij wel benieuwd naar wat Famke allemaal te bieden heeft? Neem dan zeker even een kijkje op dit account. Ben je toch meer geïnteresseerd in kiekjes uit het privéleven van Famke Louise? Klik dan op deze link voor haar andere account.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.