Foto: Model Chelsey Weimar bewijst waarom ze de lekkerste deelnemer van Expeditie Robinson 2023 is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Chelsey Weimar doet binnenkort mee aan Expeditie Robinson en dat is natuurlijk een geweldig idee. We kunnen straks allemaal genieten van deze prachtige dame!

Chelsey Weimar is de beste keuze voor Expeditie Robinson

Het zeer aantrekkelijke model is een hele goede keuze voor het spannende programma. Ze is bij het grote publiek nog relatief onbekend, maar dat gaat na haar deelname aan Expeditie Robinson absoluut veranderen. Tijd dus om eens in deze knappe dame te duiken en erachter te komen met wie we straks allemaal te maken krijgen. Want Chelsey Weimar is absoluut een dame waar je meer van wilt weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar)

Chelsey Weimar ken je als familie van Linda de Mol

Natuurlijk heeft de aantrekkelijke brunette een linkje met Linda de Mol. De zoon van Linda, Julian Vahle, is namelijk helemaal stapelverliefd op de knappe dame. Je zal haar ongetwijfeld dus wel ergens voorbij hebben zien komen. Voor Chelsey is daten met de zoon van Linda de Mol geen verkeerde zet. Haar schoonmoeder heeft een eigen modeblad en genoeg connecties om haar de rest van haar leven aan het werk te krijgen. Als je dan toch met iemand moet settelen, dan maar met een lid van de familie de Mol. De zus van Julian, Noa Vahle, doet het tegenwoordig ook erg goed bij het grote publiek als verslaggeefster voor De Oranjezomer. Het nest van de familie de Mol zit dus vol met talent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar)

Chelsey Weimar is zeer sportief

Zoals je kan zie op de plaatjes hierboven is het knappe model ook zeer sportief. Dat moet ook wel, want anders krijg je nooit zo’n aantrekkelijk lichaam. Maar het helpt ook in het spelletje, want bij Expeditie Robinson moet je vaak de meest uitdagende lichamelijke oefeningen doorstaan. En dat is iets wat Chelsey zeker wel kan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar)

Met Chelsey Weimar krijg je een beetje eye-candy op je scherm

De knappe brunette is een van de meest prachtige dames van het land, ook al kennen de meeste mensen haar niet echt. Je kan er vanuit gaan dat met haar deelname aan Expeditie Robinson je weer een flinke hoeveelheid schoonheid op je scherm krijgt de komende tijd. En dat is toch wel zeer fijn om naar te kijken. Zelf is ze ook enorm fan van het programma, dus Chelsey heeft er absoluut zin in.

De loopbaan van Chelsey Weimar

De knappe dame heeft al een indrukwekkende loopbaan achter de rug. Ze begon al op 12 jarige leeftijd met modellenwerk. Hoewel ze pas 26 jaar is, heeft ze een flinke naam weten op te bouwen in het modellenwereldje. De aantrekkelijke brunette heeft gewerkt voor zeer grote merken en veel van haar werk was over de grens, in Amerika. Buitenland avonturen, zoals vertrekken naar Maleisië voor Expeditie Robinson, zijn voor haar geen enkel probleem dus. De knappe dame heeft er veel zin in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.