Video: Eva Koreman hijgt in microfoon tijdens radio-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radio-dj Eva Koreman gaat wel héél ver om haar luisteraars te vermaken…

Wie denkt dat radio een stervend medium is, heeft het mis! Er gebeuren dagelijks meer dan genoeg opvallende dingen in de radiostudio’s die ons land rijk is, zeker als 3FM-dj Eva Koreman aan de microfoon zit! Deze sportieve dame hoor je sinds 2017 dagelijks op 3FM in haar programma samen met Frank van der Lende. Ze houdt van muziek, maar heeft ook een hoge pet van zichzelf op als het gaat om sporten, hardlopen in het speciaal! Tijdens haar radioshow ging ze een uitputtende weddenschap aan met collega Frank. Daar kreeg Eva snel spijt van…

Eva Koreman werkt zich in het zweet bij 3FM

Eva Koreman had een wel heel ambitieuze weddenschap gemaakt samen met vriend en collega Frank van der Lende. Ze claimde namelijk dat ze makkelijk 20 km/u zou kunnen rennen, wat de snelheid van een gemiddelde marathonloper is. De marathon van Rotterdam werd gehouden, dus er was geen beter moment om dit te testen. Frank had weinig vertrouwen in Eva’s benen, dus liet hij een loopband naar de studio komen om Eva’s snelheid te testen. Eva stapte de loopband op met een microfoon voor haar neus. Ze moest rennen voor d’r leven, en hevig hijgend in de microfoon gaf ze verslag van de snelheid die ze op dat moment gehaald had. Al hijgend en zwetend noemde Eva vol trots haar behaalde snelheid op; 19 km/u. Niet slecht, voor een radio-dj. Maar de 20 lukte dus niet!

Lees ook: Foto: Eva Koreman worstelt met galajurk tijdens 3FM Awards

Eva Koreman laat lenigheid zien in stipjes-jurk

Eva Koreman maakte zich klaar voor de 3FM Awards. De radio-dj deelde via Instagram een foto samen met collega en vriend Frank van der Lende. Op de foto neemt Eva nogal een opmerkelijke houding aan. Eva vond het namelijk een goed idee om met deze gestippelde jurk, één been in de lucht te gooien. De houding is opmerkelijk, maar Eva lijkt daar niks om te geven. Maar ze was niet zomaar alleen aanwezig bij de awards, ze mocht het presenteren! En daar had de presentatrice en radio-dj zo te zien ontzettend veel zin in. De brunette is natuurlijk van haarzelf al een enthousiast type, maar dit maakt het alleen maar beter. Uiteindelijk is alles goed gegaan, en heeft ze het fantastisch gedaan.

Eva Koreman legt aandacht op trieste cijfers

Eva Koreman legt tijdens haar radioshow de aandacht even op iets anders. De radio-dj benoemde op een sarcastische manier de trieste cijfers op over vrouwen en hun verdiensten. Zo noemde ze bijvoorbeeld dat Nederland op de wereld ranglijst voor gelijkheid tussen man en vrouw op een droevige 31e plaats stond. Ook benoemde ze dat 47% van de vrouwen niet financieel onafhankelijk zijn. En ze ging nog verder door met trieste feitjes. Frank & Eva klapte sarcastisch na ieder feitje, maar eigenlijk zijn deze cijfers buitengewoon triest. Zou hier ooit verandering in gaan komen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!