Foto: Eva Koreman worstelt met galajurk tijdens 3FM Awards

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Koreman zet haar volgers voor een onmogelijke keuze: welke van deze opvallende jurkjes valt het meest in de smaak?

Het is weer tijd voor de 3FM Awards. De radio-dj’s, die normaal in een comfortabele kloffie in de studio zitten, trekken voor één keer hun beste outfits uit de kast om een onvergetelijke awardshow te presenteren. Dj Eva Koreman deelt via Instagram mooie kiekjes van haar keuzestress: welke jurk is het geworden?

Eva Koreman met keuzestress voor 3FM Awards

3FM-dj Eva Koreman heeft een heel rek vol galajurken tot haar beschikking gekregen voor deze glamoureuze avond. De goedlachse brunette schoot meteen een beetje in de keuzestress. Gelukkig heeft ze haar volgers om haar een handje te helpen. Ze heeft haar selectie zelf tot een drietal galajurken teruggebracht. Van deze drie opties heeft ze een foto op haar Instagram gezet met de vraag: voor welke jurk moet ze gaan? Jurk 1: Een roze, lichte bloemetjesjurk met één open been. Niet heel bijzonder, wel zoet en zomers. Optie 2 is een grote rode jurk, met wederom een open been en een open voorkant. Deze jurk valt bij haar volgers al veel meer in de smaak dan de eerste optie. De onbetwiste winnaar lijkt toch echt jurk 3 te gaan worden: een enorme witte jurk met zwarte stipjes. Haar fans en vrienden spreken duidelijk hun voorkeur uit: ”Jurk 3!!”, ”3, Dalmatiër van me”, ”Stippen!! 3 for sure”. De keuze lijkt gemaakt!

Ook Eva Koreman strijdt voor Oekraïne

Ook Eva Koreman heeft meegedaan aan de nationale actiedag voor Oekraïne. De situatie in Oekraïne raakt veel mensen, en mensen willen helpen. Zo ook Eva, die streed voor Oekraïne door middel van donaties binnen te halen. Je kon via giro 555 doneren, of bellen naar het nummer van de actie. Je kreeg dan een BN’er aan de lijn. Het was de bedoeling dat dit men motiveerde om te doneren. En met Eva praten voor een kleine bijdrage zitten veel mannen zeker op te wachten. En je kan stellen dat de dag zeker is geslaagd. Er is maar liefst meer dan 100 miljoen euro opgehaald voor de verschrikkelijke situatie in het land.

Eva blikt terug op blunder 3FM awards 2020

Eva blikt op Instagram terug op een blunder die ze zelf maakte bij de 3FM awards in 2020. De radio-dj kan er duidelijk zelf om lachen, en haar volgers ook. ”Ik struikel, ik val, ik kruip. Hopen dat wat op de 3FM Awards 2020 gebeurde me vanavond bespaard blijft 😬” Eva maakt er dus zelf een soort grapje van. Haar volgers liggen in ieder geval in een deuk om het filmpje. Je ziet hoe Eva als presentatrice struikelt, daarna lichtelijk op een trapje valt en haar weg naar het podium kruipend hervat. Zelf in het moment lacht ze het weg, maar diep van binnen schaamt ze zich kapot. Ze zegt dus te hopen dat dit niet weer gebeurd, tijdens de aankomende show. Haar volgers reageren lachend; ”hahaha wat goed dit”, ”veeeeg me weg, ik rol over de grond, heerlijk”. Laten we hopen dat de jurk van dit jaar haar minder ongelukt brengt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!