Video: Erik ten Hag krijgt complimenten na enorme scheldpartij tijdens training

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Erik Ten Hag maakt een bijzondere indruk op de fans van Manchester United. De Nederlandse trainer blijkt enorm populair te zijn.

Eindelijk eens een trainer die zegt waar het slaat, lijkt de algehele mening van het Engelse publiek te zijn over Erik Ten Hag. Nadat een video verscheen over een training waarbij Ten Hag op zijn gebruikelijke manier heerlijk uit zijn plaat ging, lijken de fans hem nog meer te zijn waarderen. Ten Hag is iemand die geen blad voor de mond neemt en tegen de grootste voetballers op aarde zich niet inhoudt in zijn commentaar. En dat dwingt respect af bij de Engelsen.

Lees ook: Video: Erik ten Hag weer keihard uitgelachen om zijn Engelse uitspraak

Erik ten Hag windt er geen doekjes om

Ten Hag heeft zich even flink laten gaan tijdens de training van Manchester United. De trainer zit pas sinds afgelopen zomer bij de club, maar heeft nu al een onsterfelijke indruk gemaakt in Engeland en blijft die indruk alsmaar verbeteren. Tijdens een training sprak de steenkolenengels sprekende trainer talent Zidane Iqbal stevig toe: “Keep the ball on the floor.. Zidane! Keep the ball, hey! That’s f*ing !” liet de trainer weten. En die heldere taal levert hem ongelooflijk veel respect op bij zowel spelers als fans. Een paar dagen daarvoor tijdens de oefenwedstrijd tegen Crystal Palace liet Ten Hag zich ook al gaan. waar de meeste trainers het niet lang volhouden als ze hun eigen spelers aanvallen, wordt het bij Ten Hag als resoluut en charmant gezien.

Erik Ten Hag wil meer transfers

Erik Ten Hag wil meer opties op de transfermarkt. Manchester United haalde recent Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez binnen, maar daarmee is het voor Ten Hag nog niet genoeg. Hij is blij met de prestaties van zijn spelers, maar hoopt ook op meer versterking. Met een Wk op komst heeft hij namelijk meer opties nodig op het veld. Niet alleen het juiste team, maar ook de juiste selectie om de beste resultaten te behalen. Ten Hag hoopt dus nog meer spelers naar Manchester te krijgen.

Erik Ten Hag in soap rondom Ronaldo

Ook liet Erik Ten Hag zich nog even uit over de hele soap rondom de transfer van Ronaldo, die aardig mislukt is. De sterspeler heeft nog maar twee echte opties, namelijk vertrekken naar Madrid, of blijven bij Manchester. Erik Ten Hag hoopt dat Ronaldo ervoor kiest om t e blijven. Hij zou goed werken in de visie die de trainer voor ogen heeft voor de ploeg. Hij heeft Ronaldo nodig om vroeg druk te zetten in het spel. Maar het is dus nog maar de vraag of de sterspeler bij het team van Ten Hag blijft of de biezen neemt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!