Video: Erik ten Hag weer keihard uitgelachen om zijn Engelse uitspraak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu Erik ten Hag in Engeland werkt, lijkt het de hoogste tijd om de taal eens te gaan leren. Zijn laatste persconferentie leverde hem weer een flinke lading kritiek op…

Erik ten Hag is goed bezig als nieuwe coach van Manchester United. De voormalig Ajax-coach heeft in zijn eerste wedstrijd met Manchester United Liverpool van de mat weten de spelen en lijkt ook druk bezig te zijn met verschillende grote transfers. Zo zou hij onder andere nog bezig zijn met de komst van Frenkie de Jong en Lisandro Martinez. Ook heeft hij al verschillende spelers binnen gehaald, denk aan bijvoorbeeld de linksback van Feyenoord, Malacia. Ten Hag is dus lekker aan het kopen en handelen, wat voor veel vreugde zorgt bij de fans. Al lijkt Erik tóch nog een hindernis te hebben: zijn Engelse uitspraak. Daar wordt hij dankzij dit nieuwe filmpje wéér keihard op gepakt!

Erik ten Hag voor paal gezet met Engelse uitspraak

Wie Erik ten Hag een beetje kent, weet dat zijn Engels uitspraak niet wonderbaarlijk goed is. Sterker nog, de coach heeft eigenlijk gewoon een verschrikkelijke uitspraak. Zo kwam er al eerder een video naar buiten waarin een enthousiaste Erik een Engels interview gaf. Het leek alsof de coach dit accent voor de grap deed, maar al gauw bleek dat hij serieus was. Erik zijn uitspraak is buitengewoon zorgwekkend. Onlangs kwam er ook weer een video naar buiten van de coach, die wederom bij een persconferentie zat. Ook ditmaal was het raak, het internet weet hem weer voor paal te zetten vanwege zijn steenkolenengels. Je moet héél goed luisteren, en dan kan je hem min of meer verstaan. De ondertitelaar heeft er deze keer geen moeite meer voor gedaan. De reacties onder het filmpje doen vermoeden dat fans inmiddels een beetje klaar zijn met de kritiek, en de kant van Ten Hag kiezen. Zij zien dat, hoewel het nog niet perfect is, het Engels van de coach aan het verbeteren is; “Dit valt echt reuze mee”, “Kon dit gewoon verstaan”,”Ja joh laten we weer eens iemand belachelijk maken om zijn uitspraak. Treurig“.

Lees ook: Foto: Erik ten Hag dankzij dit vreemde besluit nu al uitgekotst bij Manchester United

Erik ten Hag maakt indruk bij eerste wedstrijd

Onlangs was het dan eindelijk zover; de eerste wedstrijd voor Erik ten Hag met Manchester United. Ondanks dat het pre-season was, wist de nieuwe coach een verrassende indruk achter te laten. United wist namelijk met maar liefst 4-0 van Liverpool te winnen. Liverpool en Manchester United leken allebei te beginnen met een half B-team. Al gauw leek dit om te slaan bij Liverpool nadat ze merkte dat het fout liep. De Engelse club wisselde grote namen als Van Dijk, Salah en Henderson erin, nadat ze paniek leken te krijgen. Echter bleef het bij de club uit Manchester erg kalm. Er leek geen paniek te zijn tussen de spelers, hier en daar een tegenkansje maar geen groot gevaar. Met als uitslag een mooie overwinning. Weet ten Hag dit vast te houden in de Premier League?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.