Video: Emma Wortelboer danst verleidelijk voor spiegel met knap zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer is niet de enige knappe dame in haar familie! Als je dit filmpje mag geloven is haar zusje een nét zo excentrieke kopie van de presentatrice!

Emma Wortelboer staat samen met haar zusje voor de spiegel. Wie dacht dat alleen Emma Wortelboer van de spotlights houdt, heeft haar zusje nog niet gezien! Ook zij lijkt namelijk zéér comfortabel zodra de camera’s rollen. Zo doet ze iets wat je niet meteen zou verwachten…

Emma Wortelboer laat buik zien in spiegel

Met een mooi kort topje staat ze zichzelf even te bekijken voor de spiegel. Haar zusje doet hier graag aan mee. Haar zusje, Sofie Wortelboer, gaat alleen nog wel een stapje verder. Ze doet namelijk haar ritsje van haar topje open. Hiermee lijkt het erop dat ze uit de schaduw van haar bekende zus wilt stappen. Een mooiere manier om met Sofie kennis te maken is er niet!

Emma Wortelboer maakt oudere man verliefd

De 25-jarige presentatrice heeft de aandacht van een oudere man. Op de foto te zien lijkt het erop dat deze man, Marcel van Roosmalen, wel één of twee biertjes teveel op heeft. Marcel kijkt vol liefde naar Emma. Wanneer je kijkt naar het leeftijdsverschil zouden het zo vader en dochter kunnen zijn. Toch lijkt het er meer op dat het vriendje en vriendinnetje zijn. Emma Wortelboer heeft het zelf niet eens door dat ze door Marcel van Roosmalen wordt aanbeden. De presentatrice lijkt ook een beetje witjes, als dat maar goed gaat.

Emma Wortelboer is een meme geworden

Wie terug denkt aan Eurovisiesongfestival weet het misschien nog. Emma Wortelboer die helemaal hysterisch werd toen Nederland het songfestival won. Nu worden er op sociale media ook vergelijkingen met haar gemaakt. Zoals het moment toen Max Verstappen wereld kampioen werd of wanneer iemand anders heel hard moet juichen om iets. Er kan wel gezegd worden dat Emma Wortelboer een echte meme is geworden sinds het Eurovisiesongfestival. Op sociale media wordt er dan ook gezegd “Schor… want ik ben net full Emma Wortelboer gegaan die laatste ronden”. Met full Emma Wortelboer bedoelen de mensen op sociale media mee, jezelf helemaal schor schreeuwen.

Emma Wortelboer gaat op zoek naar ‘het Allermooiste feestje’

Voor BNNVARA gaat Emma Wortelboer op zoek naar Het Allermooiste Feestje. De presentatrice gaat met een paar groepen jongere mee op pad om te zoeken naar de ultieme party. Ze vliegt de hele wereldkaart over en probeert overal het nachtleven uit. Als er één iemand is die verstand heeft van he-le-maal uit je dak gaan, dan is het Emma Wortelboer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?