Video: Emma Heesters maakt Belgische fans gek met strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters weet uitstekend hoe ze zichzelf moet verkopen. Haar liedjes scoren over de hele wereld – zelfs onze zuiderburen heeft ze helemaal ingepalmd. Haar geheime wapen tijdens dit optreden was een aanlokkelijk groen topje…

Emma Heesters deelt beelden van een optreden in België! De blondine is inmiddels helemaal aan het inburgeren in België, want ze is er de afgelopen tijd opvallend vaak. Ook heeft ze natuurlijk nummers uitgebracht met Regi, een Belgische dj en producer. Maar, dat is niet het enige stukje België dat Emma in zich heeft. Haar vriend, Wesley Hoedt, speelt namelijk bij RSC Anderlecht, als centrale verdediger. De blondine is dus inmiddels bijna een Belg aan het worden! En dat moeten we natuurlijk niet hebben, want Nederland mag trots zijn op zo’n verschijning als Emma Heesters. Maar ook nu weer, lijkt Emma helaas tóch weer in België te zijn. En haar fans hier, liegen er niet om..

Emma Heesters verleidt hysterische fans in strak topje

Dat Emma Heesters van de strakke topjes en strakke outfits houdt, is over het algemeen bekend. En het is natuurlijk ook geen straf om de blondine te zien verschijnen in zo’n strakke outfit. Zo ook nu weer, waar Emma op een optreden in wederom België verschijnt. Het topje dat ze aanheeft liegt er niet om, en de fans al helemaal niet. Dat de blondine veel Belgische fans heeft, was inmiddels bekend. Maar dat ze optredens kon uitverkopen en mensen die haar liedjes meezingen in België, laat haar bekendheid in ons buurland tóch echt zien. Ze deelt namelijk via Instagram de video’s van het optreden. De video is gemaakt vanuit het publiek, met de hysterische Vlaamse fans. Dat de Belgen het nummer van Emma goed kennen, is duidelijk. Ze krijsen het met volle borst mee. Ze moeten alleen nog een beetje werken aan hun accent, want een Nederlands nummer, moet je natuurlijk ook in het Nederlands zingen. Dat lukt deze fans nog niet al te goed. Daarom is het dan ook niet heel prettig om tussen dit publiek te staan, tussen de krijsende Belgen. Het uiterlijk en de outfit van Emma maakt het dan wel weer goed.

Lees ook: Foto: Wesley Hoedt bedriegt Emma Heesters op schandalige manier

Emma Heesters neemt speciale gast mee bij show

Onlangs deelde Emma Heesters een paar opvallende kiekjes. Onder deze foto’s zette de blondine; “Special guest: mama“. Je leest het goed, Emma had zowaar haar moeder meegenomen naar haar concert. Dit keer was dat niet in België, maar in ons eigen Amsterdam. In het Olympisch stadion, wat inmiddels geen onbekend terrein meer is, voor Emma. Ze gaat hier in september namelijk optreden, samen met The Streamers. Zal de blondine dan ook haar moeder meebrengen? In ieder geval is haar moeder ontzettend trots op haar, en terecht. Op de foto zien we namelijk hoe Emma d’r moeder haar een dikke knuffel geeft, en haar flink beetpakt. En ze mag natuurlijk ook trots zijn, want als we zien voor wat voor publiek de blondine optreed, zijn dat niet weinig mensen.

Lees ook: Emma Heesters maakt zichzelf onweerstaanbaar met dit zwoele filmpje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!