Foto: Wesley Hoedt bedriegt Emma Heesters op schandalige manier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft het zwaar! Verbazingwekkende verhalen over het losbandige gedrag van haar vriend Wesley Hoedt blijven binnenstromen bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Deze beschuldigingen gaan zó ver, dat je ze bijna niet gelooft!

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn alweer een poosje bij elkaar. De zangeres en de voetballer lijken een heel gelukkig koppeltje. Helaas betekent bekendheid ook dat je goed in de gaten wordt gehouden door de roddelkanalen, die zonder pardon alles delen. Nu duiken er wéér wilde verhalen op over de wilde avonturen van Wesley Hoedt. Roddelexpert Yvonne Coldeweijer adviseert Emma: ren weg nu je nog kan!

Relatie Emma Heesters en Wesley Hoedt begon met ontrouw

Yvonne Coldewijer van het Instagramkanaal @LifeofYvonne deelt allerlei ‘juicy’ nieuwtjes over de – blijkbaar niet zo – perfecte relatie van Emma Heesters en Wesley Hoedt. Zo begint het drama eigenlijk al voordat de twee een relatie aangingen. Yvonne Coldeweijer laat weten dat ze via een bron verhalen heeft gehoord over het onstuimige begin van Emma en Wesley. Wesley heeft twee kinderen uit een eerdere relatie met zijn ex-vriendin. Het schijnt dat Wesley al vreemdging met Emma terwijl zijn toenmalige vriendin zwanger was van hun tweede kind. Dat betekent in ieder geval dat Wesley er ooit toe in staat was om vreemd te gaan en hij lijkt het nog niet te hebben afgeleerd. Volgens Yvonne is hij tijdens zijn relatie met Emma nóg schaamtelozer geworden wat betreft zijn ontrouw!

Wesley Hoedt gaat schaamteloos de fout in op Ibiza

Het liefdesleven van Emma Heesters en Wesley Hoedt zag er tot kort nog heel rooskleurig uit. Zo waren de twee samen op vakantie naar de Malediven en Emma plaatste regelmatig een leuke foto van hoe gelukkig ze wel niet samen waren. Blijkbaar was Wesley nog niet klaar met vakantie vieren want vervolgens vloog hij met zijn vrienden naar Ibiza. Volgens @LifeofYvonne heeft hij het daar erg gezellig gehad want na het stappen nam hij de ene naar de andere vrouw mee terug naar zijn villa. Yvonne deelt zelfs een verhaal van een bron die vertelt dat hij met een meisje naar boven is gegaan om wat dingen uit te spoken, om haar vervolgens op diezelfde avond weer in te ruilen voor een nieuwe. Wesley heeft het zó druk met deze tijdelijke scharreltjes, dat hij Emma Heesters helemaal vergeten lijkt te zijn. Wat het allemaal nóg erger maakt: het schijnt dat de blonde zangeres zelf ook aanwezig was op Ibiza terwijl Wesley losging met deze anonieme dames.

Wesley Hoedt ontrouw op Emma Heesters

Wesley Hoedt gaat los op datingsapps

Nu de eerste berichten over de ontrouwe Wesley Hoedt naar voren komen durven meerdere vrouwen zich te uit te spreken. Zo ziet het er niet goed uit voor Emma Heesters die al deze tijd maar lieve foto’s van haar en Wesley blijft plaatsen op Instagram. Een andere bron van Yvonne Coldeweijer zegt namelijk dat ze Wesley is tegengekomen op de datingapp Raya. De twee waren een match en de vrouw drukte op zijn Instagram om even te kijken met wie ze te maken had. Hier kwam ze erachter dat het dé vriend is van Emma Heesters. De vrouw heeft Wesley gelijk geconfronteerd maar werd zonder pardon geblokkeerd door de voetballer.

Emma Heesters-LifeofYvonne datingapp

Emma Heesters wil helemaal geen moedertje spelen

De drama stopt maar niet voor Emma Heesters. Het lijkt erop dat Emma in dit geval vooral het slachtoffer is van haar ontrouwe vriend Wesley Hoedt. Toch moet Yvonne Coldeweijer ook nog een kleine sneer uitdelen aan de zangers. Zo wist Emma waarschijnlijk wel dat toen ze met Wesley ging hij nog een zwangere vriendin thuis had zitten. Op de Instagram van Emma is te zien dat ze ondertussen heel goed met de twee stiefkinderen kan opschieten. Toch laat Yvonne Coldeweijer weten dat ze heeft gehoord dat Emma helemaal niet zo graag stiefmoeder wil spelen. Wesley schijnt zijn kinderen gelijk af te zetten bij zijn moeder als het zijn beurt is om op ze passen.

Emma Heesters en Wesley Hoedt-ontrouw

Emma Heesters doet alsof er niks aan de hand is

Na al deze beschuldigingen over Wesley Hoedt en Emma Heesters blijft de zangeres gewoon doen alsof er niks aan de hand is. Zo deelt de blondine foto’s en video’s dat ze met Wesley op de kermis is in Antwerpen. Hoogstwaarschijnlijk heeft Emma de beschuldigingen wel gezien en gelezen. Zou ze doen alsof er niks aan de hand is, of gaat de bom binnenkort nog barstten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!