Emma Heesters maakt zichzelf onweerstaanbaar met dit zwoele filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters laat in dit filmpje een verborgen talent zien, waarmee ze zó aan de slag zou kunnen bij K3…

Emma Heesters was onlangs te gast bij de Belgische QMusic. Hier deed de blondine haar nummer ‘Zwaartekracht‘, en gaf er zelfs nog een extra twist aan. Dit nummer maakte ze samen met de Vlaamse artiest Regi, die ook aanwezig was. Dat Emma weer in België te horen was, is inmiddels niet zo speciaal meer. De blondine is tegenwoordig vaak in België en werkt samen met Vlaamse artiesten. Ook is ze natuurlijk vaak in België door vriend Wesley Hoedt, die voetbalt bij Anderlecht. Kortom, Emma Heesters kan inmiddels zowat beginnen met inburgeren in België. Ook onze zuiderburen beginnen goed door te krijgen wat voor speciaal talent de Nederlandse blondine heeft. Vooral na het horen van deze versie van ‘Zwaartekracht’ zullen onze zuiderburen in de rij staan. De grote Gert Verhulst zal misschien zelfs met een K3-contract komen als hij dit filmpje onder ogen krijgt…

Emma Heesters laat Vlaamse versie horen van nummer

Toen Emma Heesters te gast was bij QMusic in België liet ze natuurlijk ook haar nieuwste single ‘Zwaartekracht‘ horen, die ze in samenwerking met de Vlaamse artiest Regi, bekend van Milk Inc., uitbracht. Alleen dit keer deed Emma het nét even anders dan normaal; ze deed het in het Vlaams. Ze heeft de laatste tijd goed geluisterd, en kan het accent nu feilloos nadoen. Regi laat het horen via zijn Instagram, en is zo te horen ook ontzettend onder de indruk van dit talent van de blondine. Emma Heesters is tenslotte in België inmiddels ook een beetje ’n bekendheid geworden. Door samenwerkingen met Vlaamse artiesten, en vriend Wesley Hoedt gaat ze vaak over de grens richting onze zuiderburen. Emma zou met dit perfecte accentje zo bij K3 kunnen! Klaasje Meijer en Josje Huisman moesten als Nederlanders tenslotte ook een Vlaams accent aanleren, en Emma lijkt het al volledig onder de knie te hebben! Voor het Nederlandse oor geeft zo’n zwoel Vlaams accentje toch altijd iets extra’s. Het maakt haar onweerstaanbaar, zo beamen ook haar volgers!

Lees ook: Wauw: Zingende Emma Heesters betovert haar volgers met luchtig topje

Emma Heesters spreekt meerdere talen

Het is niet zo gek dat Emma Heesters dit accent zo eenvoudig uit haar mouw schudt. Ze is namelijk uitstekend met vreemde talen. Op haar Youtube-kanaal plaatst ze regelmatig video’s waarin ze in vreemde talen zingt; zo heeft ze covers in Punjabi en Hindi, en vertaalt ze ook regelmatig zelf Indonesische liedjes naar het Engels. Uiteraard kennen we Emma ook heel goed van haar Spaanstalige liedjes, die ze samen met Rolf Sanchez maakte. Dus dat Emma Heesters een multiculturele dame is, is inmiddels geen verrassing meer. Nederlands, Vlaams, Spaans, Punjabi en Hindi, noem het maar op. Dit is natuurlijk ook een reden voor de grote bekendheid van de blondine. En de internationale bekendheid. Ze breidt haar netwerk uit, door middel van in verschillende talen te zingen. Hoe denk je dat Emma aan al die Youtube-abonnees komt? Die 5.5 miljoen mensen komen lang niet allemaal uit Nederland. Sterker nog, deze komen bijna allemaal van India. Emma is daar inmiddels ook een heuse bekendheid geworden, en kan d’r moeilijk over straat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.