Video: Emma Heesters laat zich in hoekje drukken door Koning Willem-Alexander tijdens GP van Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Emma Heesters moest natuurlijk eventjes kijken bij de GP van Zandvoort, maar kwam een bekend gezicht tegen. 

Emma Heesters werd ingesloten door de koning

Emma Heesters ging eventjes kijken bij de GP van Zandvoort. Dat vond de knappe blondine nu eenmaal leuk om te doen. En gelijk heeft ze, want de race was ook zeer uitdagend om te zien. Maar behalve Max Verstappen viel er nog veel meer te zien voor de prachtige blondine. Zo liep ze bijna tegen koning Willem-Alexander op, die met zijn familie ook aan het genieten was van de race. Maar toen gebeurde het ondenkbare. De knappe zangeres werd gewoon ingesloten door de koning. Ze kon nergens meer heen. De koning moest Emma nog bijna aan de kant duwen om zijn spullen even af te kunnen dragen. Maar Emma Heesters vond het hele gebeuren wel grappig. En dus maakte ze een video van Willem-Alexander. En natuurlijk deelde ze het grappige moment met haar volgers. Die kwamen ook niet meer bij.

Lees ook: Foto: Emma Heesters laat haar ronde zongebruinde kadetjes zien

Emma Heesters kan zelf de koning charmeren

Natuurlijk moest Emma Heesters even een foto maken van koning Willem-Alexander toen hij plotseling naast haar stond tijdens de GP van Zandvoort. En de koning moest ook even twee keer kijken toen hij de prachtige zangeres naast hem zag staan. En dat is ook niet zo gek, want Emma had een ontzettend mooi topje aangetrokken. Daar moet je simpelweg wel van genieten. Ook als je de koning bent. En dat deed Willem-Alexander dan ook eventjes. Emma Heesters kon in ieder geval erg lachten door de interactie met het koningshuis. De knappe zangeres deelde haar bevindingen op Instagram. Gelukkig was ze even later weer bevrijd en kon ze genieten van de GP van Zandvoort.

Lees ook: Foto: Emma Heesters laat haar heerlijke onderstel zien in gevaarlijk kort jurkje

De prachtige blondine neemt je mee op de GP van Zandvoort

Even later was Emma zich achter de schermen even aan het terugtrekken van haar wilde interactie met de koning. En natuurlijk liet ze haar fans even zien hoe het er daar aan toe gaat. De aantrekkelijke blondine liet echter wel de camera de hele tijd op haar gericht, zodat je als volger van de prachtige zangeres altijd wel iets te genieten hebt. Met Emma en haar heerlijke foto’s heb je sowieso altijd wel iets te genieten, maar nu was dat even extra zoveel dankzij haar mooie outfit. Al deelde Emma recenter een nog veel mooier plaatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters verleidt fans in super kort jurkje

De aantrekkelijke zangeres weet wel hoe ze zichzelf zo verleidelijk mogelijk moet maken. Dat deed ze door een heerlijk jurkje aan te trekken waar je zoveel mogelijk van het prachtige lichaam van de blondine in kan zien. En daar werden haar volgers natuurlijk enorm enthousiast van. Die vonden het heerlijk om even naar Emma te mogen staren. De knappe zangeres had de perfecte outfit uitgekozen voor dit spannende plaatje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?