Video: ‘Dronken’ Katja Schuurman verdedigt controversiële foto bij Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer suggereert dat Katja Schuurman in beschonken staat bij Jinek aan tafel zat om haar problematische foto’s te bespreken. Een slimme zet? Check de beelden en oordeel zelf…

Katja Schuurman ging helemaal voor een enkele foto naar het verre Zanzibar. Niet echt milieuvriendelijk. Ze krijgt er online flink van langs en dan helpt maar een ding: een glaasje alcohol én aanschuiven bij een talkshow voor een publieke verontschuldiging. Dat eerste lukte aardig, dat tweede minder goed. Yvonne Coldeweijer is van mening dat de stem en uitleg van Katja bij Jinek verdacht warrig klonk. Zou het echt kunnen dat Katja vooraf een paar glaasjes vloeibare moed had genomen?

Katja Schuurman belachelijk gemaakt om schoenen

Katja Schuurman had het de afgelopen week niet makkelijk. De actrice/model lag onder online vuur. De reden? Een simpele foto.  Een campagnefoto welteverstaan van schoenenmerk Floris van Bommel in het verre Zanzibar. Katja is te zien in de foto met een leuk paar schoenen. Maar op de achtergrond speelt meer. Er was genoeg te doen om de onschuldige foto. Zo vroegen verschillende online experts zich af of ze voor die specifieke foto wel helemaal naar Zanzibar moest gaan. Kon de achtergrond niet gewoon met wat Photoshop gemaakt worden? Dat scheelt weer een vlucht en is goed voor het milieu. Dat was echter niet de enige kritiek op deze schoenen-soap van Katja…

Katja Schuurman maakt arme kinderen jaloers

Een tweede element van de foto’s waar critici hun vraagtekens bij zetten: kregen de arme kinderen op het plaatje in Zanzibar wel betaald of waren die gewoon van straat geplukt en daarna bedankt voor hun medewerking? Het zal toch niet zo zijn dat de lieve Katja, die zelf moeder is, de kids niet netjes heeft betaald voor de moeite? Katja verdedigt zich bij Jinek. “De intentie was vanzelfsprekend niet om te laten zien, kijk… wij lopen hier met schoenen en jullie niet.” Hierna vertelt ze vol zelfvertrouwen ‘Er is voor betaald’. Maar als je niet helemaal nuchter bent, kan je dan wel vertrouwd worden? We weten gelukkig dat ze ook vaak zat liefdadigheidswerk voor haar stichting Return to Sender doet. Dat geeft haar wel de nodige geloofwaardigheid. Katja stipte dit zelf ook nog even aan.

Was Katja dronken bij Jinek?

Yvonne Coldeweijer vond dat vooral vanwege de stem en uitleg van Katja bij Jinek het net leek alsof ze vanaf een terrastafel direct aan de tafel bij het tv-programma was aangeschoven. De altijd zo onschuldige Katja verwachtte ook een licht topix, namelijk de première van de nieuwe Costa!, een feestfilm waarin alcohol nuttigen de normaalste zaak van de wereld is. Eva Jinek verraste Katja dus wel een beetje. Maar de toevallig goed voorbereide Katja had al moed ingedronken, aldus Yvonne.

Katja nerveus vanwege première?

Zou Katja niet gewoon te zwaar tillen aan de aankomende première van de nieuwe Costa! De eerste uit 2001 was wel een beetje het begin van haar carrière en dat maakt je wel sentimenteel. In ieder geval lijkt het Katja te zijn gelukt om en de foto goed te praten en ook nog Costa! te promoten. En dat mogelijk halfdronken. Missie geslaagd dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!