VIDEO: deze ‘scorpion kick’ is de allermooiste goal van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Applaus graag! De winnaar van de ‘mooiste goal van 2020’ is bekend: Valentino Lazaro van Mönchengladbach maakte een werkelijk magische goal. Voortaan moeten we hem ‘Scorpion King’ noemen. Check de goal en je snapt waarom…

Valentino Lazaro had nog nooit gescoord voor zijn nieuwe club Mönchengladbach. Na deze eerste goal gaat hij nooit meer een mooiere maken, dat is zeker. Toch heeft deze fabelachtige ‘scorpion kick’ van Lazaro een bitterzoet bijsmaakje: ze verloren de wedstrijd alsnog.

Lees ook: Check hier HET hoogtepunt van Utrecht-Ajax

Valentino Lazaro doet ‘scorpion kick’

Wow! Rafael van der Vaart deed het ooit op deze manier, maar je moet toegeven: deze magische goal van Valentino Lazaro van Mönchengladbach is nóg mooier. De Oostenrijker scoorde met een onvervalste ‘scorpion kick’ tegen Bayer Leverkusen. Droevig detail: hij maakte ‘m in blessuretijd toen ze al 4-2 achter stonden…

Laatste nieuws

Video: Emma Heesters geniet intens met vreemde man in haar auto

Zangeres Emma Heesters is lekker uitbundig aan het zingen in de auto, maar uit het niets stapt een gast in. Is hij featured artist in haar nieuwe nummer HJB?

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil.