VIDEO: deze ‘scorpion kick’ is de allermooiste goal van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Applaus graag! De winnaar van de ‘mooiste goal van 2020’ is bekend: Valentino Lazaro van Mönchengladbach maakte een werkelijk magische goal. Voortaan moeten we hem ‘Scorpion King’ noemen. Check de goal en je snapt waarom…

Valentino Lazaro had nog nooit gescoord voor zijn nieuwe club Mönchengladbach. Na deze eerste goal gaat hij nooit meer een mooiere maken, dat is zeker. Toch heeft deze fabelachtige ‘scorpion kick’ van Lazaro een bitterzoet bijsmaakje: ze verloren de wedstrijd alsnog.

Lees ook: Check hier HET hoogtepunt van Utrecht-Ajax

Valentino Lazaro doet ‘scorpion kick’

Wow! Rafael van der Vaart deed het ooit op deze manier, maar je moet toegeven: deze magische goal van Valentino Lazaro van Mönchengladbach is nóg mooier. De Oostenrijker scoorde met een onvervalste ‘scorpion kick’ tegen Bayer Leverkusen. Droevig detail: hij maakte ‘m in blessuretijd toen ze al 4-2 achter stonden…

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten