VIDEO: deze ‘scorpion kick’ is de allermooiste goal van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Applaus graag! De winnaar van de ‘mooiste goal van 2020’ is bekend: Valentino Lazaro van Mönchengladbach maakte een werkelijk magische goal. Voortaan moeten we hem ‘Scorpion King’ noemen. Check de goal en je snapt waarom…

Valentino Lazaro had nog nooit gescoord voor zijn nieuwe club Mönchengladbach. Na deze eerste goal gaat hij nooit meer een mooiere maken, dat is zeker. Toch heeft deze fabelachtige ‘scorpion kick’ van Lazaro een bitterzoet bijsmaakje: ze verloren de wedstrijd alsnog.

Lees ook: Check hier HET hoogtepunt van Utrecht-Ajax

Valentino Lazaro doet ‘scorpion kick’

Wow! Rafael van der Vaart deed het ooit op deze manier, maar je moet toegeven: deze magische goal van Valentino Lazaro van Mönchengladbach is nóg mooier. De Oostenrijker scoorde met een onvervalste ‘scorpion kick’ tegen Bayer Leverkusen. Droevig detail: hij maakte ‘m in blessuretijd toen ze al 4-2 achter stonden…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!