Video: Dee van der Zeeuw laat zich van onderen filmen in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw deelt een opvallende video via Instagram. De zwangere blondine realiseert zich zelf ook dat dit niet de meest charmante hoek is..

Dee van der Zeeuw is lekker op vakantie! De blondine is samen met vriend Lars Gerbrands aan het genieten op het mooie Griekse eiland Kos. Via Instagram delen de twee verschillende kiekjes en lijken het dan ook prima naar hun zin te hebben. Tijdens hun zwemsessie bedachten Dee en haar vriend een spelletje met de camera. Heel flatteus zijn de beelden niet…

Dee van der Zeeuw deelt natte video

Dat Dee en Lars het naar hun zin hebben op Kos, maar geen verrassing zijn. De twee delen veel foto’s en video’s van deze romantische trip. Ook zitten er hier en daar wat lollige video’s tussen. Bijvoorbeeld dit filmpje van Dee en Lars bij het zwembad. De twee hebben kennelijk veel plezier met elkaar, vooral na deze video. Het koppel wil een mooi shot maken, door over de camera heen in het zwembad te springen. Eerst is Lars aan de beurt, deze poging slaagt redelijk, al ziet het er niet uit als verwacht. In ‘part 2’ is Dee aan de beurt. De blondine is al een flinke tijd zwanger, dus voor haar is het nóg meer een uitdaging. Met een bolling in de buik, wordt ze van onder gefilmd door Lars die in het zwembad staat. “Is dit erg oncharmant van de onderkant?”, “JUP”. Gierend gaan de twee door met filmen, maar Dee besluit eindelijk niet te springen. In ‘part 3’ zien we nog een video. Hier doen de twee weer een poging voor een mooi shot. Het idee? Lars duikt het water in, terwijl Dee het van bovenaf filmt. Ook deze was niet hoe de twee hadden gehoopt, maar lol hebben ze in ieder geval wél gehad.

Lees ook: Foto: Gloeiende Dee van der Zeeuw laat nieuw figuurtje zien

Dee deelt zwangerschaps-proces via Instagram

Dat Dee al een flinke tijd zwanger is, weet inmiddels bijna iedereen. Voor de mensen die zich er nog meer in willen verdiepen of nog van niks weten, heeft Dee een speciaal mapje aangemaakt voor het hele proces, op Instagram. Hierin plaatst de blondine meerdere foto’s en video’s over het hele zwangerschaps-proces en hoe het verloopt. Tot op de dag van vandaag plaatst Dee foto’s en video’s ervan in dit mapje. Zo kan zij zelf en d’r volgers zien hoe het kindje in de buik langzaamaan aan het uitgroeien is tot een echt mens. Zo deelt de blondine bijvoorbeeld ook een foto dat ze een topje past. Deze blijkt echter veel en veel te klein te zijn, nu ze zwanger is. Niet alleen de buik groeit tijdens de zwangerschap, maar ook andere dingetjes. En dat heeft Dee zeker gemerkt, na het passen van deze . Ze heeft het zelfs voor de zekerheid verborgen achter een zwart balkje op de foto, omdat je anders teveel zou kunnen zien. Hoort erbij, maar wel even confronterend voor de blondine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!