Foto: Gloeiende Dee van der Zeeuw laat nieuw figuurtje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blondine Dee van der Zeeuw is al een aantal maanden zwanger. Dee kan haar geluk niet op en één ding is zeker: ze is ook nog eens ontzettend mooi zwanger!

Dee van der Zeeuw heel blij met zwangerschap

Misschien staat Dee van der Zeeuw bekend als dé ex-van Enzo Knol, toch is Dee nu zelf ook een echte BN’er want ze heeft maar liefst 1,5 miljoen volgers op Instagram. De blondine maakt vlogs over haar dagelijkse leven. Dit doet ze het allerliefst samen met vriend Lars Gebrands. Daarom kwam het als geen verassing dat de twee nu in verwachting zijn van een kindje. Toch was het een erg lastig proces waar Dee open over vertelt op haar Instagram. Zo laat Dee weten meerder miskramen te hebben gehad voordat het eindelijk lukte. Dit was erg moeilijk voor de influencer maar desondanks zijn Dee en Lars heel gelukkig dat ze nu in verwachting zijn! Daarbij hebben de twee al bekend gemaakt dat ze een meisje krijgen.

Zwangerschap staat Dee van der Zeeuw enorm goed

Elke vrouw die zwanger is ziet er natuurlijk erg goed uit maar Dee van der Zeeuw overtreft wel alle verwachtingen. De knappe blondine ziet er niet uit alsof ze bergen voedsel naar binnen heeft geduwd als gevolg van zwangerschap cravings. Nee, Dee ziet er nog steeds prachtig uit. Je kan zelfs stellen dat het zwanger zijn Dee enorm goed staat. Zo deelt de influencer regelmatig een foto van haar buik en . Wel liet Dee weten via haar Instagram dat ze bepaalde dingen niet meer past. Zo was Dee helemaal klaar om lekker op vakantie te gaan en te zwemmen in de zee maar dat ging niet zo gemakkelijk. Dee haar bikini’s waren op zijn zachtst gezegd een beetje te klein geworden nu alles zo is gegroeid. Gelukkig zijn er genoeg speciale bikini’s voor zwangere vrouwen maar Dee liet zelf weten uit voorzorg haar oude bikini’s maar even in de kast te laten. Gelukkig passen de meeste jurken Dee nog heel goed. Zoals deze zwarte jurk die het figuur van Dee er prachtig uit laat zien. De jurk is ook nog eens voor een hele speciale gelegenheid. Met zo’n jurk gaat Dee zeker de show stelen.

Dee zwanger

Dee van der Zeeuw organiseert bruiloft

Je kan wel stellen dat Dee van der Zeeuw een druk leventje leid. Zo is Dee nu dus zwanger, is ze net afgestudeerd aan het HBO, werkt ze full time als influencer en als kers op de taart is ze ceremoniemeester op een bruiloft. Deze bruiloft is van de zus van Dee die in het huwelijksbootje gaat stappen op het platteland in Frankrijk. Eigenlijk zou het stel gaan trouwen in augustus maar dan is Dee hoogzwanger dus hebben ze het speciaal voor haar verplaatst. De tijd is aangebroken en Dee is al weken in de weer met de voorbereiding. Nu is het eindelijk zover en Dee deelt prachtige kiekjes van de meerdaagse bruiloft. Uiteraard gaat ze zelf ook een prachtige jurk aantrekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!