Video: Danique Hosmar laat iedereen meegenieten van verschrikkelijk strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar weet van geen ophouden. Dat merk je wel aan haar laatste Instagram post, waarin ze iedereen laat meegenieten van haar strakke broekje.

De prachtige Danique Hosmar weet met haar video’s de meeste mensen een hele mooie dag te bezorgen. Ook nu is ze weer goed op weg om haar volgers blij te maken. En dat doet ze natuurlijk met een reeks aan video’s. Om het overzichtelijk te houden plaatst Danique alle video’s binnen dezelfde Instagram post. In de post kan je zien hoe Danique bezig is met haar oefeningen en echt ontzettend goed op weg is om haar naar het uiterste te pushen. Ze neemt haar training uiterst serieus en laat dat natuurlijk graag aan iedereen zien. Maar er is nog iets dat opvalt aan de leuke video’s. Danique draagt namelijk een ontzettend strak broekje. En dat is wel genieten geblazen.

Lees ook: Danique Hosmar stretcht ontzettend diep op deze heerlijke workout video
Het strakke broekje van Danique Hosmar

Bij vele van haar volgers zorgt het broekje dat Danique heeft aangetrokken ervoor dat ze het al gauw een paar graden warmer krijgen. Zeker als Danique ook nog eens allemaal verschillende oefeningen laat zien in het strakke broekje. Natuurlijk is het genieten geblazen als je het achterste van Danique in een strak broekje op en neer ziet stuiteren of heen en weer ziet gaan. En daar lijken al deze oefeningen flink op gebaseerd. Om dat voor elkaar te krijgen. Danique gaat er natuurlijk vrolijk in mee. Die vindt het helemaal niet erg om even wat meer van zichzelf te laten zien. Dat vindt Danique alleen maar fijn, want zo hebben haar volgers ook weer een leuke dag. Zo wint iedereen met de posts van Danique Hosmar.

Danique in haar strakk sportpakje ziet er geweldig uit

Niet alleen het broekje staat Danique geweldig, maar ook de rest van de outfit lijkt helemaal te kloppen. De prachtige blondine weet met haar geweldige uiterlijk de aandacht van alle mannen van Nederland volledig op te eisen en vast te houden. Dat lijkt ook niet zo gek, want als er iets is waar we met elkaar zo graag naar kijken, dan is het wel een zo strak als dat van Danique. Kijk maar naar haar heerlijke vormen en goed afgetraind . Dat is toch een prachtig plaatje? Daar zou je naar kunnen blijven kijken.
Danique toont nieuwe zomerse outfits

Met een vakantie voor de deur laat Danique Hosmar haar volgers nog net even meegenieten van de outfits die ze op die vakantie mee gaat nemen. En dat is natuurlijk wel weer even fijn, want de foto’s van de knappe blondine zijn genoeg om jouw dag helemaal mooi te maken. Met haar charmante foto’s weet Danique alle mannen op haar tijdlijn in één keer te verleiden en een stukje blijer te maken. En dat doet de knappe blondine natuurlijk maar al te graag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?