Video: Danique Hosmar laat iedereen meegenieten van verschrikkelijk strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar weet van geen ophouden. Dat merk je wel aan haar laatste Instagram post, waarin ze iedereen laat meegenieten van haar strakke broekje.

De prachtige Danique Hosmar weet met haar video’s de meeste mensen een hele mooie dag te bezorgen. Ook nu is ze weer goed op weg om haar volgers blij te maken. En dat doet ze natuurlijk met een reeks aan video’s. Om het overzichtelijk te houden plaatst Danique alle video’s binnen dezelfde Instagram post. In de post kan je zien hoe Danique bezig is met haar oefeningen en echt ontzettend goed op weg is om haar lichaam naar het uiterste te pushen. Ze neemt haar training uiterst serieus en laat dat natuurlijk graag aan iedereen zien. Maar er is nog iets dat opvalt aan de leuke video’s. Danique draagt namelijk een ontzettend strak broekje. En dat is wel genieten geblazen.

Lees ook: Danique Hosmar stretcht ontzettend diep op deze heerlijke workout video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Het strakke broekje van Danique Hosmar

Bij vele van haar volgers zorgt het broekje dat Danique heeft aangetrokken ervoor dat ze het al gauw een paar graden warmer krijgen. Zeker als Danique ook nog eens allemaal verschillende oefeningen laat zien in het strakke broekje. Natuurlijk is het genieten geblazen als je het achterste van Danique in een strak broekje op en neer ziet stuiteren of heen en weer ziet gaan. En daar lijken al deze oefeningen flink op gebaseerd. Om dat voor elkaar te krijgen. Danique gaat er natuurlijk vrolijk in mee. Die vindt het helemaal niet erg om even wat meer van zichzelf te laten zien. Dat vindt Danique alleen maar fijn, want zo hebben haar volgers ook weer een leuke dag. Zo wint iedereen met de posts van Danique Hosmar.

Danique in haar strakk sportpakje ziet er geweldig uit

Niet alleen het broekje staat Danique geweldig, maar ook de rest van de outfit lijkt helemaal te kloppen. De prachtige blondine weet met haar geweldige uiterlijk de aandacht van alle mannen van Nederland volledig op te eisen en vast te houden. Dat lijkt ook niet zo gek, want als er iets is waar we met elkaar zo graag naar kijken, dan is het wel een lichaam zo strak als dat van Danique. Kijk maar naar haar heerlijke vormen en goed afgetraind lichaam. Dat is toch een prachtig plaatje? Daar zou je naar kunnen blijven kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique toont nieuwe zomerse outfits

Met een vakantie voor de deur laat Danique Hosmar haar volgers nog net even meegenieten van de outfits die ze op die vakantie mee gaat nemen. En dat is natuurlijk wel weer even fijn, want de foto’s van de knappe blondine zijn genoeg om jouw dag helemaal mooi te maken. Met haar charmante foto’s weet Danique alle mannen op haar tijdlijn in één keer te verleiden en een stukje blijer te maken. En dat doet de knappe blondine natuurlijk maar al te graag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...