Danique Hosmar stretcht ontzettend diep op deze heerlijke workout video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar heeft een nieuwe video klaarstaan voor haar volgers en het is er weer een om van te smullen. 

In deze vormen buigt Danique Hosmar haar strakke lichaam

Danique Hosmar blijft een van de meest knappe influencers van Nederland. Maar dat komt omdat de prachtige blondine continu blijft werken aan haar lichaam. En dat doet ze het liefste in de sportschool. Maar voordat Danique aan haar workout begint, moet ze natuurlijk wel even goed rekken en strekken. En dat moment deelt ze met haar volgers, zodat die ook de juiste manier weten om dit te kunnen doen.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar heeft stiekem geen broek aan

Danique laat prachtige lichaam ondersteboven zien

Na het stretchen van haar geweldige lichaam, waarbij je al goed de vormen van het lijf van Danique kon aanschouwen, ging ze ook nog eens ondersteboven staan. Ze was een handstand aan het oefenen en dat ging niet helemaal soepel. Het zorgde er echter wel voor dat je als kijker nog meer kon zien van het strakke lichaam van Danique. En dat is natuurlijk nooit verkeerd. De prachtige blondine vindt het ook helemaal niet erg om een klein beetje van zichzelf te delen op social media. Dus als er net even wat meer skin te zien is op haar foto, dan vindt de blondine het wel best. Daarbij was ze erg trots dat ze dit kon, dus moest ze de video wel delen met haar volgers. Die waren natuurlijk flink onder de indruk, zowel van Danique haar kunsten als haar fantastische lichaam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique Hosmar deelt sportief leventje

De knappe blondine doet nogal veel aan sport en ze heeft besloten om haar hele routine te delen met haar fans. Zo laat ze in de post hierboven perfect zien hoe een dag voor haar eruit kan zien en wat ze allemaal aan sporten en gezond eten doet. Daarmee weet Danique een hoop van haar volgers te inspireren en verder te helpen. Ook zijn er genoeg volgers die niet zo erg geïnspireerd raken door Danique, maar die de foto’s en video’s van de blondine wel heel erg leuk vinden om naar te mogen kijken. Zo is er voor ieder wat wils. En daarmee weet Danique haar grote groep volgers weer flink tevreden te stellen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Speelse Danique Hosmar deelt mooie selfie

Om even te laten zien wat het sporten allemaal met haar doet, deelt Danique van tijd tot tijd leuke foto’s van zichzelf. Vooral dit kiekje is heel erg speels, zo met haar tong uit haar mond. Maar je kan op de foto ook gelijk zien hoe strak het lichaam van Danique eigenlijk is. De knappe blondine heeft flink gewerkt aan zichzelf in de sportschool en het resultaat mag er absoluut zijn. Danique werkt zichzelf hiermee omhoog tot een van de mooiste vrouwen van Nederland. Ondertussen blijft Danique ook mooie foto’s en filmpjes uit de sportschool delen, speciaal voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...