Video: Chantal Janzen vanwege absurde gezinssituatie nu al oma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel Bekende Nederlanders zijn al oma geworden of hebben zelfs al meerdere kleinkinderen. Deze (vaak) 60 plussers worden nu vergezeld door een nieuwe bekende oma to be. Maar op haar jonge leeftijd is dat helemaal niet zo gewoon…

Chantal Janzen wordt oma

Niemand minder dan Chantal Janzen verwacht haar eerste kleinkind. Dat heeft haar (stief)dochter aangekondigd op Instagram. Esmée Geeratz is de oudste dochter van de man van Chantal, Marco Geeratz. Esmée deelde het blije nieuws met haar volgers op Instagram en heeft zo te zien al een ware babybuik. Ze krijgt haar eerste kindje met vriendlief Vincent van den Ende. Ook hij is geen onbekende in het medialandschap. Vincent is namelijk de zoon van Joop van den Ende. Joop van den Ende is een waar mediamagnaat op het gebied van televisie en musical. Hij heeft veel films en programma’s geproduceerd en geregisseerd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esmée Geeratz (@esmee_geeratz)

Lees ook: Chantal Janzen geeft cosmetische ingreep toe: zoek de verschillen

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz

Chantal Janzen kennen we natuurlijk allemaal van haar presentatieklussen, waarnaast ze ook nog acteert, zingt en in musicals speelt. Chantal is niet te missen op de Nederlandse televisie. Chantal is sinds 2014 getrouwd met ondernemer Marco Geeratz. Zij is toen als twintiger beland in een samengesteld gezin met drie kinderen. Marco had uit een eerdere relatie al 2 meiden en 1 jongen. Dit zijn Zion Geeratz, Isa Geeratz, en de oudste, Esmée Geeratz, die nu dus zwanger is. Chantal en Marco hebben samen ook nog 2 kinderen samen gekregen: James en Bobby. De jongste, Bobby, krijgt van zijn moeder Chantal vaak een plekje op haar Instagram omdat hij steeds rare streken uithaalt.

Marco Geeratz kreeg op jonge leeftijd al zijn eerste kind. Hij was pas net 19 jaar oud toen hij Esmée kreeg. Dit maakt hun band extra speciaal en het nieuws dat zijn oudste zwanger is extra leuk. Esmée heeft op Instagram al eerder een lieve post geschreven voor haar vader. Die is hieronder te zien:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esmée Geeratz (@esmee_geeratz)

Met vijf kinderen is het altijd gezellig in huize Chantal en Marco. Het samengestelde gezin gaat vaak samen op vakanties, ondanks het grote leeftijdsverschil tussen de verschillende kinderen. Zo schelen Bobby en Esmée bijna 30(!) jaar. Chantal is nog druk met de peuterfase van haar jongste kind, ze kan dus gelijk door met haar kleinkind binnenkort. Hieronder een kiekje uit het zonnige Mykonos, waar het grote gezin afgelopen zomer doorbracht:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zion Geeratz (@zgeeratz)

Dj Vincent van den Ende in the house

Esmée Geeratz is niet alleen zwanger, ze is ook recentelijk ten huwelijk gevraagd door haar lieftallige partner Vincent van den Ende. In het prachtige Positano, Italië is Vincent op één knie gegaan. Vincent is wederom geen onbekende voor velen. Dit zal hij vast deels te danken hebben aan zijn bekende vader, maar daarnaast is Vincent een grote producer van nummers onder de naam avedonmusic. Met bijna 30 duizend volgers op zijn Instagram valt te concluderen dat hij goed bezig is. Ook zijn zwangere vriendin is een ware business woman. De mooie Esmée heeft een eigen kledingmerk opgezet. Atelier Fumée is een kledinglijn met vooral veel satijn en jurkjes. Deze staan overigens erg goed op Esmée zelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.