Chantal Janzen geeft cosmetische ingreep toe: zoek de verschillen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen staat bekend om haar eerlijkheid. Het is daarom geen verrassing dat ze nu openhartig over haar gebruik van fillers spreekt. Zie jij op deze foto de verschillen tussen Chantal zonder en mét de hulp van een prikje?

We mogen in Nederland blij zijn met Chantal Janzen. De blonde presentatrice maakt elk tv-programma van RTL kijkbaar. Dat heeft de commerciële zender zelf gelukkig ook door, dus worden we het hele jaar door verwend met de vrolijke, spontane en vaak humoristische inbreng van Chantal. Ze is niet alleen op de buis actief, maar draagt ook op Instagram bijna dagelijks haar steentje bij. Ze deelt vaak grappige filmpjes of uitspraken die ze op het internet gevonden heeft, maar er zit ook regelmatig een persoonlijke foto uit haar privé collectie bij. Meestal hebben die foto’s ook een lollige ondertoon. Chantal is namelijk niet bang om zichzelf voor schut te zetten – een eigenschap die haar volgers altijd zeer kunnen waarderen. Deze keer doet Chantal Janzen een zeer gevoelige onthulling: ze heeft fillers gebruikt, maar is blij dat haar gezicht er weer ‘normaal’ uit ziet tegenwoordig. Laten we foto’s van toen en nu eens naast elkaar leggen om te zien hoe erg het was!

Chantal Janzen aan de fillers: foto met ‘hamsterwangen’

In een openhartig bericht op haar Instagram laat ze een foto zien aan haar volgers waarop ze trots haar ‘echte’ gezicht toont. Ondanks dat de boodschap natuurlijk serieus is, maakt Chantal Janzen er natuurlijk wel een flauw grapje bij. Ze blijft in het ‘dierenthema’. Toen ze wat cosmetische ingrepen in haar experimentele fase zat, vond de blondine namelijk van zichzelf dat ze ‘hamsterwangen’ had. Inmiddels heeft ze prikjes en fillers afgezworen, mede dankzij de lockdown. Ze voelt zich zonder opgeblazen wangen eigenlijk kiplekker, al merkt ze bij haar meest recente foto wel op dat er tegenwoordig kraaienpootjes bij haar ogen zichtbaar zijn. Hier heeft Chantal gelukkig vrede mee. Om te kijken hoe groot het verschil tussen haar ’twee gezichten’ daadwerkelijk was, hebben we foto’s van toen en nu op een rijtje gezet. Met een goed oog kom je er misschien achter op welke foto’s ze fillers heeft! De conclusie luidt dat Chantal eigenlijk altijd al een ontzettend mooie vrouw geweest is, fillers of niet.

Lees ook: Chantal Janzen ruilt met wereldster op vreemde foto

Zoek de verschillen op foto van Chantal Janzen

Wie terug in de tijd gaat op de tijdlijn van Chantal Janzen, zal waarschijnlijk snel opmerken dat Chantal eigenlijk altijd al bolle wangetjes heeft gehad. Vroeger waren haar sproeten iets meer zichtbaar. Deze worden tegenwoordig vaker weggewerkt met een laag makeup. Toch valt er soms een klein verschil te bespeuren, zeker qua omvang van haar wangen. Die zijn op de ene foto nét iets voller, strakker of glimmender dan op de andere foto. Bij nader inzien geeft Chantal zelf ook toe dat het een stomme beslissing geweest is om fillers te nemen. “You win some, you lose some, je valt, staat op en moet door,” zegt ze op Instagram. Haar boodschap is dan ook dat je vooral moet kunnen lachen om jezelf. Mét appelwangetjes of zonder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!