Video: Bridget Maasland doet heel gek dansje in de straten van New York

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is op een heerlijk tripje naar New York. En zoals altijd laat ze  zichzelf maar wat graag zien! Dit keer doet ze dat met een wel heel bijzonder dansje..

Bridget Maasland is er even heerlijk tussenuit. Samen met haar zoontje verkent ze the city that never sleeps, New York. Maar Bridget blijft Bridget, dus de volgers op haar socials moeten ook op de hoogte gehouden worden. Gelukkig is zoontje Mees er om alles vast te leggen.

Bridget Maasland paradeert door de straten van New York

Ze blijft één van de mooiste vrouwen van ons kikkerlandje, en dat weet ze zelf ook. Je hoeft Bridget Maasland dan ook niet te vertellen dat ze af en toe een fotootje mag delen. Met bijna 3.000 berichten op Instagram is ze misschien wel de actiefste bekende Nederlander op het platform. Toch is elk bericht van Bridget de moeite waard om te bekijken. Ook tijdens haar heerlijke tripje naar New York missen haar volgers geen moment. Ze vermaakt zich ontzettend in The Big Apple en daar kunnen wij dan ook weer van genieten. In haar Instagram verhaal deelt ze een video die Mees geschoten lijkt te hebben. Je ziet Bridget namelijk van een afstandje aan komen lopen over de stoep. Ze heeft net schoenen gekocht en is daar overduidelijk heel blij mee. Op het moment dat Mees haar roept draait ze zich om en begint ze wild te springen. De andere mensen in de buurt kijken verbaasd naar het gekke dansje wat Bridget doet. Maar Bridget en Mees kennen geen schaamte, die blijven altijd lekker zichzelf.

 

Bridget Maasland deelt heerlijke selfies in rendiertrui

Ze staat bekend als een enorm open vrouw, die nooit te beroerd is om eerlijk te delen waar ze mee bezig is. Ook deze keer is Bridget weer lekker gek bezig en laat ze ons precies weten waarmee. Op haar Instagram deelt ze een selfie in een rendiertrui, helemaal in kerstthema dus. Maar eerlijk gezegd trekt de trui niet eens echt onze aandacht. Wat vooral opvalt, is de heerlijke knappe kop van Bridget. En om het allemaal nog even net iets verleidelijker te maken, doet ze haar volgers ook nog een knipoog cadeau op de tweede foto. Dit is waar haar volgers ongetwijfeld van houden. En ondanks dat het niemand opgevallen was, doet onze eerlijke Bridget toch nog even een confessie. Deze selfie maakte ze namelijk terwijl ze op het toilet zat. Bij Bridget lijkt het allemaal niet uit te maken. Waar ze ook is, ze vindt altijd wel een momentje om haar volgers weer eens goed te verwennen met een leuke foto of video.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!