Video: Beeldschone Gaby Blaaser slooft zich uit in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser heeft weer een nieuwe video gemaakt, deze keer vanuit haar eigen slaapkamer, waar ze zich flink uitslooft. 

Ben je altijd al benieuwd geweest naar Gaby haar slaapkamer routine? Nou, dan heb je geluk. Gaby heeft namelijk een sponsordeal gesloten met een bedrijf dat onder andere lakens verkoopt, dus laat Gaby even zien hoe ze haar nieuwe lakens en deken vakkundig op haar bed drapeert. Er zijn genoeg mensen die Gaby zien als een prinsesje dat zelf nooit haar handen uit de mouwen steekt. Maar na deze video is dat idee meteen uit de wereld geholpen. Gaby kan zeker zelf haar huishouden doen. En ze ziet er nog goed uit terwijl ze daar mee bezig is.

Lees ook: Video: Gaby Blaaser beleeft kreunend hoogtepunt op vliegveld

Gaby is zelfs verleidelijk in een simpele spijkerbroek

Meestal zie je Gaby de meest verleidelijke pakjes dragen als ze op de foto moet. Maar thuis draagt de prachtige blondine blijkbaar gewoon simpele kleding. Daar is een spijkerbroek spannend genoeg. En eerlijk gezegd ziet Gaby er in die kleding ook gewoon heel leuk uit. Ze heeft echt niet van die superkorte broekjes en rokjes nodig, of van die enorm strakke topjes, om verleidelijk over te komen. De meeste online foto’s van Gaby, daar draagt ze niet eens een broek. Maar het mag duidelijk zijn dat met een beetje stof om haar benen, ze er nog steeds bijzonder goed uit ziet.

Gaby steekt handen uit de mouwen

In de video kan je goed zien Gaby haar bed aan het opmaken is. Wat opvalt is dat Gaby daar best wel perfectionistisch in is. De deken moet goed strak liggen, de kussens moeten perfect rechtop staan. Gaby neemt daarom ook lekker de tijd om haar bed foto-ready te maken. De prachtige blondine heeft haar roeping als interior designer duidelijk gemist. Dan maar doorgaan met het maken van foto’s en video’s.
Meer spannende foto’s vanuit het bed van Gaby Blaaser

Het is niet de eerste keer dat Gaby een foto maakt vanuit haar bed. En dat blijft altijd een leuke locatie om te gebruiken voor haar kiekjes. Op bovenstaande foto doet Gaby alsof ze net is wakker geworden en rekt ze zich even goed uit. In het bijschrift wenst ze iedereen nog even een fijne dag toe. Gaby laat zelfs opstaan en uit bed komen, er bijzonder verleidelijk uit zien. De meeste mannen zullen dan ook blij zijn met een foto als deze. Al zullen ze wel liever in bed blijven met Gaby, dan daadwerkelijk opstaan.

Gaby Blaaser blijft spannende foto’s en video’s maken

De knappe blondine staat natuurlijk bekend om haar verleidelijke foto’s en video’s. En het ziet er niet naar uit dat Gaby daar voorlopig mee gaat stoppen. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat je nog lange tijd kan genieten van de prachtige kiekjes die Gaby maakt van zichzelf. Die zijn namelijk altijd fijn om naar te kijken en maken je hele dag gelijk een stuk beter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.