Video: Badjas Annekee Molenaar glijdt van haar bovenlichaam af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar is wat voetbalvrouwen betreft écht een toppertje. Dat lijkt ze zelf ook te weten! Check deze beelden maar…

Deze beeldschone blondine is de vriendin van Oranje-verdediger Matthijs de Ligt. Terwijl haar vriendje op het WK aan het stralen is, straalt Annekee Molenaar in de studio. Met deze geweldige fotoshoot is het voor haar volgers genieten geblazen.

Iedereen is jaloers op De Ligt door Annekee Molenaar

Je zou denken dat mensen jaloers zijn op Annekee Molenaar door haar relatie met Mathijs de Ligt, maar niks is minder waar. Haar volgers zijn juist enorm jaloers op het prachtige haar van de beeldschone blondine. Al heeft Annekee haar haren geverfd, dat maakt haar volgers niks uit. De volume en krul in haar haren zijn prachtig. Niet alleen haar haren zien er geweldig uit! Tijdens de fotoshoot glijdt haar badjas namelijk eventjes van haar schouders af. Dit kan ze jammer genoeg nog nét op tijd corrigeren! Ondanks dat haar badjas niet helemaal naar beneden glijdt, levert de fotoshoot wel een hele hoop verleidelijk kiekjes op. Met haar vingers gaat ze verleidelijk langs haar lippen. Het is zonde dat deze dame al besproken is door Matthijs de Ligt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar niet in Qatar om Mathijs de Ligt te steunen

Waar vele voetballers foto’s en filmpjes delen dat zijn vriendin in Qatar is, is Annekee dit niet. Mathijs de Ligt is nu voor het WK in Qatar aan het voetballen. De Vriendin van Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, is wel aanwezig. Terwijl iedereen aan het genieten is van een lekker potje voetbal is Annekee Molenaar door Amsterdam aan het fietsen. Op haar dode gemak heeft ze de fiets gepakt en gaat ze op pad. Of Annekee Molenaar nog afreist naar Qatar is nog maar de vraag. Het zou ook kunnen dat de knappe blondine door alles wat in Qatar is gebeurd expres in Nederland blijft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar geniet volop van haar vakantie

De knappe blondine is nu weer in Nederland te vinden, maar een paar dagen geleden was ze nog op vakantie. Genietend van de zon deelt ze een prachtig plaatje. In een verleidelijk badpakje ligt ze in de boot. Dit badpakje is alleen niet veel verhullend. Wanneer je een paar foto’s verder kijkt deelt Annekee zelfs haar mooie achterkant in dit badpakje. Met de mooie blauwe zee en lucht is het plaatje compleet. Met zo’n prachtige dame kunnen we niet anders dan Matthijs de Ligt een enorme geluksvogel noemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!