Video: Badjas Annekee Molenaar glijdt van haar bovenlichaam af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar is wat voetbalvrouwen betreft écht een toppertje. Dat lijkt ze zelf ook te weten! Check deze beelden maar…

Deze beeldschone blondine is de vriendin van Oranje-verdediger Matthijs de Ligt. Terwijl haar vriendje op het WK aan het stralen is, straalt Annekee Molenaar in de studio. Met deze geweldige fotoshoot is het voor haar volgers genieten geblazen.

Iedereen is jaloers op De Ligt door Annekee Molenaar

Je zou denken dat mensen jaloers zijn op Annekee Molenaar door haar relatie met Mathijs de Ligt, maar niks is minder waar. Haar volgers zijn juist enorm jaloers op het prachtige haar van de beeldschone blondine. Al heeft Annekee haar haren geverfd, dat maakt haar volgers niks uit. De volume en krul in haar haren zijn prachtig. Niet alleen haar haren zien er geweldig uit! Tijdens de fotoshoot glijdt haar badjas namelijk eventjes van haar schouders af. Dit kan ze jammer genoeg nog nét op tijd corrigeren! Ondanks dat haar badjas niet helemaal naar beneden glijdt, levert de fotoshoot wel een hele hoop verleidelijk kiekjes op. Met haar vingers gaat ze verleidelijk langs haar lippen. Het is zonde dat deze dame al besproken is door Matthijs de Ligt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar niet in Qatar om Mathijs de Ligt te steunen

Waar vele voetballers foto’s en filmpjes delen dat zijn vriendin in Qatar is, is Annekee dit niet. Mathijs de Ligt is nu voor het WK in Qatar aan het voetballen. De Vriendin van Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, is wel aanwezig. Terwijl iedereen aan het genieten is van een lekker potje voetbal is Annekee Molenaar door Amsterdam aan het fietsen. Op haar dode gemak heeft ze de fiets gepakt en gaat ze op pad. Of Annekee Molenaar nog afreist naar Qatar is nog maar de vraag. Het zou ook kunnen dat de knappe blondine door alles wat in Qatar is gebeurd expres in Nederland blijft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Annekee Molenaar geniet volop van haar vakantie

De knappe blondine is nu weer in Nederland te vinden, maar een paar dagen geleden was ze nog op vakantie. Genietend van de zon deelt ze een prachtig plaatje. In een verleidelijk badpakje ligt ze in de boot. Dit badpakje is alleen niet veel verhullend. Wanneer je een paar foto’s verder kijkt deelt Annekee zelfs haar mooie achterkant in dit badpakje. Met de mooie blauwe zee en lucht is het plaatje compleet. Met zo’n prachtige dame kunnen we niet anders dan Matthijs de Ligt een enorme geluksvogel noemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!