Video: Anouk Hoogendijk heeft last van horror-stem na te hard juichen bij Oranjeleeuwinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk is tegenwoordig analiste bij de BBC! Toch is ze haar baantje niet zeker nu haar stem naar de knoppen is. Zou ze iets te hard gejuicht hebben tijdens Nederland-Portugal, of is er iets anders aan de hand?

Anouk Hoogendijk is sinds kort aan de slag bij de BBC als voetbal-analist. De Engelse zender was gretig op zoek naar een verfrissende blondine met kijk op het spelletje, en die lijken ze gevonden te hebben in Anouk Hoogendijk. De blondine is zelf ook dolblij dat ze er internationaal goed op staat, en kon dan ook niet wachten om te gaan beginnen bij de BBC. Echter lijkt deze droom al gauw in duigen te vallen, na dit horror geluid dat de blondine weet te kweken…

Anouk Hoogendijk wordt wakker met horror-geluid

Onlangs deelde Anouk Hoogendijk een uiterst opvallende video na een lekker avondje BBC. Normaal gesproken heeft de blondine natuurlijk een ontzettend fijne stem om naar te luisteren. Dat zal zeker één van de redenen zijn waarom Anouk zo vaak als analiste wordt gevraagd. Helaas lijkt Anouk haar stem nu in één dag helemaal verpest te hebben. Ze vertelt dat ze een verkoudheid opgelopen heeft, maar tóch besloot om door te werken. Aangezien haar werkt inhoudt dat ze non-stop aan het woord is, kan je je voorstellen dat het niet goed is afgelopen met haar keel. De wedstrijd Nederland-Portugal, die na een spannende slotfase in 3-2 eindigde, zal haar stem ook geen goed gedaan hebben!

Heeft Anouk Hoogendijk corona?

Ook is het natuurlijk verdacht dat Anouk juist nu klachten krijgt, aangezien ze close is met veel Oranjeleeuwinnen, bij wie onlangs een corona-uitbraak geweest is. Ondanks deze horror-stem lijkt de blondine tóch door te gaan werken bij de BBC. Maar Anouk, zijn we corona helemaal vergeten? Klachten blijft toch thuisblijven? Of heeft de blondine gewoon een testje gedaan, die negatief bleek te zijn? In ieder geval klinkt het niet best, dus met of zonder corona wordt Anouk als analiste voorlopig even iets minder leuk om aan te horen…

Lees ook: Video: Anouk Hoogendijk vraagt Oranje Leeuwinnen het shirt van het lijf

Anouk Hoogendijk deelt nachtelijke outfit na bijgeloof

Onlangs deelde Anouk Hoogendijk een wel heel opvallende foto. Op deze foto was namelijk te zien hoe de blondine in haar Oranje shirtje de nacht in ging. Haar pyjama voor de nacht was een shirtje van de Oranje leeuwinnen. Op deze manier hoopte de blondine stiekem dat de leeuwinnen gingen winnen. Een soort bijgeloof dus. “Gamedayyyy, I hope sleeping like this will bring the girls luck tonight!“. Deze luchtige outfit is dan ook alles behalve warm. Het is een outfit waarin Anouk poseert op deze foto. Ze ziet er nog niet helemaal klaar uit om verslag te doen op deze manier..

Lees ook: Foto: Anouk Hoogendijk is al weken verslaafd aan dit gladde voorwerp

Anouk Hoogendijk deelt spannend verhaal

Onlangs deelde Anouk Hoogendijk een spannende foto op Instagram. Deze foto allemaal met betrekking tot de zwangerschap van de blondine, want inmiddels is Anouk alweer 22 weken zwanger! Dit lijkt allemaal zonder slag of stoot te gaan, maar niets bleek helaas minder waar, deelt de blondine. Anouk deelt namelijk dat ze in het begin een bloeding in haar had. Hiervoor moest ze dan ook elke week echo’s laten maken. De blondine deelt dat het even spannend was, maar dat de bloeding gelukkig weg is inmiddels. Via een foto van de echo van de baby in de buik vertelt Anouk dit spannende verhaal via Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?