Foto: Anouk Hoogendijk is al weken verslaafd aan dit gladde voorwerp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk is héél blij met een erg vreemd voorwerp. En dat voorwerp is zelfs al drie weken haar ‘beste vriend’.

Waar dient dit blauwe speeltje precies voor? Hoe gebruikt ze dit rare ding? En hoezo zit hij onder de waterspetters? Veel vragen waar Anouk snel antwoord op moet geven!

Lees ook: Foto: Strijdvaardige Anouk Hoogendijk uitgescholden op Instagram

Anouk deelt foto van haar speeltje

Natuurlijk heeft Anouk Hogendijk in haar fantastische sportcarrière allerlei bijzondere dingen geprobeerd. Van speciale massageapparatuur tot aan sapkuurtjes waar niemand blij van wordt, Anouk heeft het allemaal meegemaakt. Wellicht is het daarom tijd voor iets nieuws. En dat is dit blauwe ding geworden. Het lijkt een beetje op een porseleinen pijp waar mensen heel lang geleden door rookte. Toch zou het wel heel raar zijn als sporter Anouk aan het roken is geslagen. Waarschijnlijk is het dus iets anders, maar wat in vredesnaam? Anouk laat weten dat het speeltje zelfs al drie weken haar beste vriend is. Zou het soms iets met voetbal te maken hebben? Anouk is er heel blij mee, maar ook nog een beetje preuts. Zo laat de blondine weten er nog niet klaar voor te zijn om het speeltje te demonstreren. Op het speeltje zitten ook allemaal waterdruppels dus het wordt met de minuut spannender wat het kan zijn. Wellicht is het toch iets waar Anouk zich stiekem toch een beetje voor schaamt. Het is dus nog even in volle spanning afwachten totdat Anouk zich bloot durft te geven!

Anouk gaat de strijd aan met Rocky

Twee hele grote namen in de Nederlandse voetbalwereld zijn natuurlijk Anouk Hoogendijk en Rocky Hehakaija. Dit is een echt gouden duo en dat is meer mensen opgevallen. Anouk en Rocky werken samen in de nieuwste reclame van een sportdrankje. Je zou denken dat de twee gaan voetballen maar niks is minder waar, want de twee gaan een hele andere sport uitoefenen. Anouk en Rocky stappen samen een kooi in en gaan een flink potje padellen. Een soort tennis maar dan met dichte rackets en er zit glazen wanden omheen zodat het gehele speelveld gebruikt kan worden. Dat tweede hebben Anouk en Rocky in ieder geval gedaan want op het filmpje laten de dames elkaar letterlijk alle hoeken van de kamer zien. En dat is nog niet alles want de voetbalsters nodigen andere ook uit om met hun te komen padellen. Dus mocht je nog een keer met de knappe Anouk Hoogendijk een potje willen spelen is het nu je kans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks als echte boefjes

De knappe Anouk Hoogendijk schijnt ook nog eens enorm aardig te zijn want ze heeft talloze vriendinnen. Zo doet Anouk mee aan het tv programma Jachtseizoen van StukTV. Dit doet Anouk niet met zomaar iemand maar met de enige echte Hélène Hendriks. Hierbij is het de bedoeling dat Anouk en Hélène zich als echte boeven laten opsluiten en dan weer ontsnappen uit de gevangenis. Vervolgens start het spel en gaan de jongens van StukTV letterlijk op Anouk en Helene jagen. Wat best begrijpelijk aangezien het wel twee hele knappe boeven zijn. De blondines rennen hopeloos door straten in de hoop dat mensen ze een lift willen geven. Dit betekent dus gegarandeerd een leuke aflevering.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.