Foto: Anouk Hoogendijk is al weken verslaafd aan dit gladde voorwerp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk is héél blij met een erg vreemd voorwerp. En dat voorwerp is zelfs al drie weken haar ‘beste vriend’.

Waar dient dit blauwe speeltje precies voor? Hoe gebruikt ze dit rare ding? En hoezo zit hij onder de waterspetters? Veel vragen waar Anouk snel antwoord op moet geven!

Lees ook: Foto: Strijdvaardige Anouk Hoogendijk uitgescholden op Instagram

Anouk deelt foto van haar speeltje

Natuurlijk heeft Anouk Hogendijk in haar fantastische sportcarrière allerlei bijzondere dingen geprobeerd. Van speciale massageapparatuur tot aan sapkuurtjes waar niemand blij van wordt, Anouk heeft het allemaal meegemaakt. Wellicht is het daarom tijd voor iets nieuws. En dat is dit blauwe ding geworden. Het lijkt een beetje op een porseleinen pijp waar mensen heel lang geleden door rookte. Toch zou het wel heel raar zijn als sporter Anouk aan het roken is geslagen. Waarschijnlijk is het dus iets anders, maar wat in vredesnaam? Anouk laat weten dat het speeltje zelfs al drie weken haar beste vriend is. Zou het soms iets met voetbal te maken hebben? Anouk is er heel blij mee, maar ook nog een beetje preuts. Zo laat de blondine weten er nog niet klaar voor te zijn om het speeltje te demonstreren. Op het speeltje zitten ook allemaal waterdruppels dus het wordt met de minuut spannender wat het kan zijn. Wellicht is het toch iets waar Anouk zich stiekem toch een beetje voor schaamt. Het is dus nog even in volle spanning afwachten totdat Anouk zich bloot durft te geven!

Anouk gaat de strijd aan met Rocky

Twee hele grote namen in de Nederlandse voetbalwereld zijn natuurlijk Anouk Hoogendijk en Rocky Hehakaija. Dit is een echt gouden duo en dat is meer mensen opgevallen. Anouk en Rocky werken samen in de nieuwste reclame van een sportdrankje. Je zou denken dat de twee gaan voetballen maar niks is minder waar, want de twee gaan een hele andere sport uitoefenen. Anouk en Rocky stappen samen een kooi in en gaan een flink potje padellen. Een soort tennis maar dan met dichte rackets en er zit glazen wanden omheen zodat het gehele speelveld gebruikt kan worden. Dat tweede hebben Anouk en Rocky in ieder geval gedaan want op het filmpje laten de dames elkaar letterlijk alle hoeken van de kamer zien. En dat is nog niet alles want de voetbalsters nodigen andere ook uit om met hun te komen padellen. Dus mocht je nog een keer met de knappe Anouk Hoogendijk een potje willen spelen is het nu je kans.

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks als echte boefjes

De knappe Anouk Hoogendijk schijnt ook nog eens enorm aardig te zijn want ze heeft talloze vriendinnen. Zo doet Anouk mee aan het tv programma Jachtseizoen van StukTV. Dit doet Anouk niet met zomaar iemand maar met de enige echte Hélène Hendriks. Hierbij is het de bedoeling dat Anouk en Hélène zich als echte boeven laten opsluiten en dan weer ontsnappen uit de gevangenis. Vervolgens start het spel en gaan de jongens van StukTV letterlijk op Anouk en Helene jagen. Wat best begrijpelijk aangezien het wel twee hele knappe boeven zijn. De blondines rennen hopeloos door straten in de hoop dat mensen ze een lift willen geven. Dit betekent dus gegarandeerd een leuke aflevering.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!