Video: Anouk Hoogendijk vraagt Oranje Leeuwinnen het shirt van het lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk had een heerlijk onderonsje met de Oranje Leeuwinnen en mocht de knappe dames het shirt van het lijf vragen. 

De voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk werkt tegenwoordig als analist en presentatrice rondom het voetbalveld. En daar mag ze wel eens hele leuk en spannende klussen doen. Zo mocht ze laatste bijvoorbeeld de Oranje Leeuwinnen een aantal bijzondere dilemma’s voorleggen. En daar kwamen een aantal leuke filmpjes uit die nu op Instagram worden gedeeld. De Oranje dames zijn erg openhartig en Anouk stelt precies de juiste vragen om mooie filmpjes eruit te krijgen.

Lees ook: Anouk Hoogendijk walgt van deze stiekeme foto tijdens zomers uitje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Wie laat het makkelijkst haar tranen gaan?

De eerste vraag die Anouk stelt is gelijk raak. Want wie van de Oranje Leeuwinnen laat het makkelijkst haar tranen gaan? Over het algemeen wordt van vrouwelijke voetballers gedacht dat ze helemaal niet zo emotioneel zijn. Ze worden vaak gezien als een tikkeltje stoïcijns en verhard. Dus hun tranen laten vloeien is niet een beeld wat je snel zou verwachten bij de Oranje Leeuwinnen. Toch hebben de dames hier snel een antwoord op. Anouk lacht even mee met de grappen en grollen van de vrouwen en duikt dan snel de volgende vraag in.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Staatsloterij (@staatsloterij)

Wie is het grappigst in de kleedkamer

De tweede vraag van Anouk aan de Oranje Leeuwinnen is al wat luchtiger. Want wie is het grappigst in de kleedkamer? Toch is het een vraag waar de dames even over moeten denken. Stiekem willen ze allemaal zichzelf aanwijzen als meest grappige persoon. Dat kan natuurlijk niet. Al vinden ze van de rest dat het ook niet zo is. Een hoop onenigheid dus tussen de Oranje Leeuwinnen. Uiteindelijk volgt er een antwoord en kan Anouk door naar haar laatste vraag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Staatsloterij (@staatsloterij)

Wie heeft de meest opmerkelijke dansmoves?

De laatste vraag van Anouk maakt ook flink wat los. Want wie van de dames heeft de meest opmerkelijke dansmoves? Merel lijkt dat te gaan winnen, maar kan alleen niks voordoen. Daar heeft ze een muur voor nodig zegt ze. Wat Merel dan met een muur uit wil halen is nog niet helemaal bekend. Maar ze zegt wel dat als het team Europees kampioen wordt, ze die muur helemaal kapot danst. Hopelijk is er dan iemand zo slim om dat even op te nemen. Dan kan Anouk later nog zien wat Merel bedoelde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Staatsloterij (@staatsloterij)

Anouk is een fantastische presentatrice

Hoewel dit soort klussen een klein beetje buiten de gebaande paden vallen voor Anouk, is het het zeker niet iets wat ze niet zou kunnen. Dat merk je wel aan de video’s. Anouk heeft veel plezier met de Oranje Leeuwinnen. En hoewel haar rol in deze video niet heel groot was, zou ze waarschijnlijk wel grotere dingen aan kunnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.