Video: Andy van der Meijde heeft rust nodig na dramatisch nieuws Veronica Offside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs werd al duidelijk dat Veronica Offside in zwaar weer zit, de onrust die het met zich meebrengt heeft grote invloeden in medialand…

Blaast het gezicht van de show Andy van der Meijde hier zijn stoom af? Andy is duidelijk aan het genieten van de rust in zijn tuin en hij lijkt daarmee een beetje bij te komen van de tumult rondom Veronica Offside.

Andy van der Meijde blaast stoom af met harige vriend

Voormalig voetballer en co-presentator van het programma Veronica Offside, Andy van der Meijde, staat voor een onzekere tijd. Veronica Offside kampt al tijden met tegenvallende kijkcijfers en het is dan ook niet uitgesloten dat het programma mogelijk zelfs van de buis verdwijnt. Met de verschuiving naar een later tijdstip, lijkt de toekomst van het programma onzeker te zijn. In de tussentijd neemt Andy even gas terug en blaast hij stoom af in zijn tuin, vergezeld door zijn harige vriend, zijn hond. De rustgevende omgeving van zijn tuin biedt hem wellicht een welverdiende adempauze te midden van de onzekerheid over zijn televisie carrière. Voor Andy is het nu even tijd om te genieten van het gezelschap van zijn trouwe viervoeter en wat rust te vinden in zijn leven.

Andy van der Meijde schiet uit zijn slof

In de meest recente aflevering van Veronica Offside liet Andy van der Meijde zijn onvrede duidelijk blijken, toen Joey Kooij onderwerp van gesprek was. Kooij, bekritiseerd als een van de meest omstreden scheidsrechters op de Nederlandse velden, verloor alleen maar meer populariteit na zijn optreden in de topper tussen PSV en FC Twente. Zijn opmerkelijke beslissingen, zoals het afkeuren van een doelpunt van Myron Boadu en het nonchalant geven van een gele kaart aan FC Twente-speler Gijs Smal, deden niets om zijn reputatie te verbeteren. Van der Meijde’s woorden weerspiegelen de frustratie onder voetbalfans over het arbitrale optreden van Joey Kooij. Wellicht blijft Joey Kooij deze publiekelijke kritiek binnenkort bespaard, als het wellicht gedaan is met Veronica Offside…

Meer zien van Andy van der Meijde doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Andy en alles wat de oud voetballer meemaakt? Neem dan zeker even een kijkje op zijn Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!