Video: Airen Mylene vergeet haar en schaamt zich rot

Datum: 

Categorie:

Airen Mylene heeft weer een bijzonder verhaal te vertellen op de radio. De luisteraars hangen aan haar lippen.

Is Airen Mylene nou haar vergeten?

De knappe Airen Mylene vertelt wel eens vaker gekke of bijzondere verhalen op de radio. Maar het verhaal wat ze nu ter gehore brengt is toch wel heel erg bijzonder. De aantrekkelijke presentatrice moest naar de fysio toe, maar was even vergeten dat ze geen bh aan had getrokken. Daardoor ontstond er een lichtelijk ongemakkelijk momentje bij de fysio, waar Airen toch even haar shirt uit moest doen. Airen had er niet helemaal rekening mee gehouden dat ze dit ging doen vandaag. En als je denkt “Hoe kan je zoiets nou vergeten?”, nou, dat kan Airen je het beste zelf even uitleggen.

Lees ook: Foto: Airen Mylene krijgt enorm veel reacties op close-up
Airen Mylene schaamt zich niet zo snel

Hoewel de presentatrice zich niet zo snel voor dingen schaamt, ze vertelt het hele verhaal immers ook gewoon met gemak op de radio, was het bij de fysio toch wel een beetje ongemakkelijk voor de presentatrice. De knappe brunette pronkt normaal graag met haar verleidelijke , maar als je bij de fysio ben, liggen de verhoudingen toch even anders. Je gaat natuurlijk niet daarnaartoe om je fysiotherapeut te verleiden. Airen lag dus met schaamte op tafel en bedekte haar hoofd, zodat ze niet de reactie van de fysiotherapeut hoefde te zien. Op die manier wist ze de sessie met haar fysio nog aardig door te komen. En de presentatrice heeft weer een wijze les geleerd. Altidj checken of je iets onder je kleren draagt als je naar de fysio moet.
Airen Mylene laat nieuwe kleren zien op stoere video

De aantrekkelijke presentatrice heeft een nieuw pakje en wil dat aan iedereen laten zien. De beste manier om dat voor elkaar te krijgen is natuurlijk met een toffe video. Dus Airen pakte haar telefoon erbij en maakte even een stoer filmpje, waarbij ze nog een goede trap in de lucht doet. Op het filmpje zie je de nieuwe outfit van Airen en die ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. De knappe brunette weet met haar video wel gelijk al haar volgers in te palmen. Die bewonderen Airen Mylene vanwege haar ontzettend goede looks.

Met Airen Mylene heb je nooit een saai moment

Of ze nu een bijzonder verhaal verteld op de radio, of een mooie foto plaatst op haar Instagram, met Airen Mylene beleef je nooit een saai moment. De knappe presentatrice weet precies wat haar volgers willen zien en horen en speelt daar slim op in door de juiste filmpjes en foto’s te delen. Daardoor krijgen haar volgers exact wat ze willen op een presenteerblaadje. Airen Mylene maakt zich daarmee natuurlijk enorm geliefd. Dat is dan ook deels de reden dat zoveel mensen graag naar de knappe presentatrice luisteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!