WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto’s in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

Het nieuwste nummer van maandblad LINDA is uit. Om de verkoopcijfers een beetje op te krikken, heeft mevrouw De Mol met haar redactie besloten om er een spannend themanummertje uit te persen deze maand. Pikante onderwerpen passeren de revue – gelukkig niet alleen in woord, maar ook in beeld. Vooral Victoria Koblenko zorgt dat het qua visuele stimulatie wel snor zit. We durven zelfs te stellen dat Victoria haar boekje deze keer eindelijk eens te buiten gegaan is!

Lees ook: ZO steelt Victoria Koblenko de show in Het Perfecte Plaatje

Victoria Koblenko verlegt haar grenzen in LINDA

Op ons forum staat Victoria Koblenko te boek als iemand die graag plaagt: de suggestie wekken dat er iets te zien valt, maar dat is dan uiteindelijk nét niet het geval. Na deze reeks foto’s, waarvan het kiekje hieronder een kuis voorproefje is, kan die hele theorie wat ons betreft de prullenbak in. Victoria verlegt namelijk haar grenzen in het nieuwste nummer van LINDA! Mogen we van een historische dag spreken? Check de foto en bepaal zelf!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?