Victoria Koblenko bereidt zich heel slecht voor op spannende fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko deelt opvallende beelden via Instagram. De blondine heeft binnenkort een spannende fotoshoot, maar haar voorbereiding is niet zo best..

Victoria Koblenko deelt een paar opvallende beelden via Instagram. De blondine laat namelijk zien dat ze binnenkort een pikante fotoshoot heeft, met niet al teveel kleding aan. Haar goede voorbereiding voor deze shoot is echter nog ver te zoeken, want Victoria lijkt gewoon door te gaan met snoepen, deelt ze via haar Instagram verhaal.

Victoria Koblenko heeft slechte voorbereiding

Onlangs deelde Victoria Koblenko deze spannende beelden dus. De blondine was hier namelijk op het ‘Keune Hair Cosmetics’ event, waar alles in het teken staat van haar. Tóch was Victoria eventjes afgeleid zodra het eten geserveerd werd. De blondine kon haar ogen niet meer richten op andere dingen en besloot dan ook het eten goed te presenteren aan d’r volgers. Toen Victoria bij het dessert van de avond aankwam, dreigde het mis te lopen. Ze werd in één klap verliefd op dit heerlijke receptje; “En voor dit dessertje kom ik heeeel snel terug“. Tóch besluit de blondine iets op te biechten; “Morgen een pikante shoot, but fck it“. Victoria biecht dus zelf op dat ze eigenlijk niet zo ongezond mag eten voor deze shoot, maar het toch niet kan laten schieten. Zal dit invloed hebben op de pikante shoot van de blondine? Misschien was ze in de veronderstelling dat niemand haar zou herkennen, aangezien ze een blauwe pruik op haar mooie hoofdje had gezet. Maar helaas: niets is minder waar!

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko heeft ontplofte wenkbrauwen na raar kuurtje

Victoria Koblenko verschijnt op emotionele cover

Onlangs deelde Victoria Koblenko nóg een vrij opvallende foto via Instagram. Op deze foto was namelijk te zien hoe de blondine samen met haar vriend en voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko op de cover van de nieuwe LINDA staat. Deze editie van het blad staat natuurlijk allemaal in het teken van Oekraïne, waar helaas nog steeds oorlog is. Victoria en Evgeniy doen onder andere hun verhaal in deze editie, en horen we nog veel meer hartverscheurende verhalen over het buurland van Rusland. Op de cover zijn Victoria en Levchenko te zien, met als achtergrond een mega vlag van hun thuisland, Oekraïne. Ga jij deze editie halen?

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko krijgt elleboogje tijdens verhit gezinsuitje bij Ajax-Feyenoord

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria Koblenko deelt wel heel spannend kiekje

Onlangs wist Victoria Koblenko al haar volgers voor haar te winnen door middel van een vrij intieme foto. Op de foto is namelijk te zien hoe de blondine op bed ligt, zonder enige kleding aan. Wel bedekt ze enig stuk met een deken, anders zou dit plaatje waarschijnlijk niet op Instagram mogen verschijnen. Duidelijk is wel, dat Victoria ervaring heeft in poseren. De blondine kijkt met een zwoele blik de camera in, en is dan ook niet bang om het fout te doen. Zou ze voor deze fotoshoot ook stiekem gesnoept hebben, of heeft ze zich hierbij wel aan de regels gehouden? In ieder geval is het uitgekomen tot een fantastisch mooi plaatje. Victoria is een echt model!

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!