Foto: Victoria Koblenko heeft ontplofte wenkbrauwen na raar kuurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft de laatste tijd flink wat voor haar kiezen gekregen. Daarom was het tijd voor een welverdiend ontspanningsdagje.

Victoria plande een heerlijk ontspanningsdagje voor zichzelf in. De meeste mensen hebben daarna een enorm ontspannen look maar bij Victoria lijkt het of er iets ontploft is op haar hoofd.

Victoria Koblenko heeft radiostilte

De Oekraïense actrice deelt sinds de oorlog veel nieuws omtrent Oekraïne en Rusland. Victoria Koblenko heeft het haar levenstaak gemaakt om de krantartikelen te vertalen en de juiste informatie over te brengen aan haar Nederlandse volgers. Het klinkt enorm vermoeiend om zo’n grote rol te moeten spelen en waarschijnlijk is dat ook zo. Daarom besloot Victoria een week lang even een pauze op haar Instagram te houden en lekker even niks te plaatsen. De radiostilte die heerste op het account van Victoria was als nooit te voren. Nu is Victoria gelukkig weer terug en ze deelt wat ze heeft gedaan de afgelopen dagen.

Victoria Koblenko geniet van sauna

Bij een weekje geen Instagram en tot rust komen hoort natuurlijk één belangrijk ding voor een vrouw als Victoria Koblenko. Dat is namelijk een spa-dagje, lekker ontspannen in de sauna en dan een ijskoud bad nemen. Victoria zegt dat ze er enorm van kan genieten. De blondine is niet alleen gegaan maar met haar moeder. Samen hebben ze dus wat quality time met elkaar doorgebracht en maximaal genoten van de vrije dag. Victoria zegt ook nog deze week heerlijk van de zon te hebben genoten. Lief dat Victoria is , vraagt ze ook aan haar volgers hoe het gaat.

Lees ook: Wat: Victoria Koblenko heeft kaas tussen de benen

Victoria Koblenko slaat op hol met wenkbrauwen

Na de hele dag genoten te hebben van de spa en het zonnetje besluit Victoria Koblenko ook nog een bijzondere behandeling te laten doen. Hier laat Victoria niks over los in de video maar het is absoluut niet te missen. De blondine heeft een of andere kuur gehad voor haar wenkbrauwen. Ze lijken op zijn zachts gezegd ‘ontploft’. Zou het een behandeling zijn die ze in de spa aanbieden of heeft Victoria zelf zeep in haar wenkbrauwen gesmeerd? Het leidt wel een beetje af van de uitgeruste uitstraling die Victoria verder over haar zelf heen heeft hangen.

Victoria Koblenko doet aan mega streng dieet

Sommige dingen kunnen worden opgelost met een beauty behandeling, sommige met een dagje spa en anderen met een heftiger plan. Zo lijkt het op de video’s in eerste instantie dat deze offline week voor Victoria helemaal ontspannend heeft gewerkt. Daarbij heeft ze lekker kunnen genieten, tenminste dat dachten we. In de video vertelt Victoria niet over de vreemde wenkbrauwbehandeling maar wel over een sapkuur. Een sapkuur houdt in dat je geen vast voedsel meer eet maar enkel sapjes drinkt op een dag. Victoria probeert de sapkuur zelfs 5 dagen vol te houden. Wel geeft de actrice toe dat het haar zwaarder valt dan ze had verwacht. Naar eigen zeggen dacht ze ”Ik pak het lekker door”. Daarna trekt Victoria een gezicht alsof ze net iets heel vies heeft gegeten, duidend op de sapjes. Ook noemt Victoria het heel pittig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.