Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox zorgt voor afleiding bij Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox is tot nu toe de beste afleiding die er bestaat tegen de tegenvallende resultaten in de Formule 1. 

Met Max Verstappen wil het nog niet echt lukken dit jaar, de resultaten blijven voorlopig even uit. Maar vorig jaar wist hij ook niet ineens de winst te pakken, dus er is nog geen reden tot paniek. Viaplay heeft al wel een oplossing voor de lichtelijk teleurstellende resultaten van Max. Zij hebben namelijk geheim wapen Stéphane Kox. De prachtige blondine loopt namelijk met een microfoon in haar hand de hele pitstraat af. Eén blik op deze blondine, en je bent de matige seizoenstart van Max vergeten!

Lees ook: Blondine Anne-Marie Fokkens maakt een hoop goed bij Viaplay Darts

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane houdt zelf ook van snelle auto’s op spannende foto

Stéphane werkt nu al een tijdje bij Viaplay. Ze is de ideale kandidate om tussen de stoere mannen van de Formule 1 te lopen. Stéphane rijdt zelf ook veel in snelle auto’s. Als ze niet bezig is met racen, dan heeft ze het wel met iemand over de autosport. Dat maakt haar de ideale verslaggeefster voor Viaplay.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

De mooiste vrouw van de pitstraat is Stéphane Kox

Kijk maar naar dit mooie plaatje in haar race-pakje. Stéphane is duidelijk de mooiste dame van de pitstraat. Sterker nog, misschien is ze wel de  knapste vrouw die Viaplay momenteel in dienst heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane Kox en Max Verstappen zullen het vast goed kunnen vinden

Stéphane zal het goed kunnen vinden met levende legende Max Verstappen. Beide zijn Hollands, hebben veel verstand van snelle auto’s en komen heerlijk nuchter en doorsnee over. Voor Max zal dat een verademing zijn in vergelijking met alle omhoog gevallen tutjes die hij meestal aan de andere kant van de microfoon meemaakt.

Niet alleen maar snelle auto’s voor Stéphane Kox

Niet alleen snelle auto’s doen het hart van Stéphane Kox sneller kloppen. De knappe presentatrice is namelijk ook een groot fan van motoren. Alles wat een beetje snelheid weet te genereren is eigenlijk al goed voor Stéphane, die prima comfortabel op haar motor zit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane ook prachtig in foto van roze jurkje

Niet alleen in een race-pakje ziet Stéphane er buitengewoon prachtig uit. Ook in een strak, roze jurkje weet ze zich prima te presenteren. Sterker nog, als Viaplay echt goed wilt scoren, dan zullen ze de bloedmooie presentatrice vaker in dit soort jurkjes moeten steken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Stéphane is nu al de beste aanwinst van Viaplay

Met haar vakkundige kennis en prachtige voorkomen is Stéphane nu al de beste aanwinst ooit van Viaplay. Door de knappe blondine zullen meer mensen de Formule 1-races verlaten met een goed gevoel. En daar hoeft Max Verstappen dan niet eens meer voor te winnen. Stéphane is namelijk zelf best een goede afleiding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stéphane Kox (@stephanekox)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?