Viaplay-presentatrice Amber Brantsen staat op springen tijdens losbandig feestje met vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Amber Brantsen zijn door het dolle: de beeldschone presentatrice laat namelijk al haar vormen zien in dit loeistrakke jurkje! 

Amber Brantsen slaat weer toe! De bloedhete brunette verwende haar volgers met dit zéér onthullende kijkje achter de schermen van een recent vriendinnen-feestje. En als we de plaatjes mogen geloven hebben de dames alles uit de kast getrokken! Daarvoor hoef je alleen maar naar Amber te kijken. Want met zo’n loeistrak jurkje laat ze wel heel weinig aan de verbeelding over!

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen pronkt met nieuwe rondingen in niets verhullend jurkje

En nou wisten we wel dat Amber Brantsen een beeldschone vrouw was, maar dat ze zó veel rondingen had om van te smullen? Dat was voor velen een prettige verrassing. Al kan de reden daarachter nog wel wat verschillen. Waar de ene namelijk zat te watertanden om haar loeistrakke jurkje, kon de ander zijn ogen moeilijk van haar nieuwe rondingen halen. En dat snappen wij helemaal! Want deze update van Amber haar groeiende rondingen moest dan ook wel heel lang op zich wachten. Gelukkig mogen we dan nu eindelijk weer smullen van de beeldige presentatrice. Met oogverblindende glimlach poseert ze namelijk dolblij voor de camera, compleet met hand op haar ronde buik. Daar kan je toch zelf ook alleen maar blij van worden? En mogen zwangerschapsupdates nou niet je ding zijn, laat haar pittige jurkje je hart wel sneller kloppen!

Amber Brantsen laat fans alles zien in zwangerschaps-onthulling

Dat Amber Brantsen haar langverwachte update in zo’n pittig jurkje geeft is ook alleen maar passend. Je moet je aan een thema houden, natuurlijk! En voor haar zwangerschap lijkt Amber voor niets verhullende outfits gegaan te zijn. Want ook haar onthulling liet weinig aan de verbeelding over! Als je namelijk al dacht dat dit jurkje veel van haar rondingen liet zien zal dit kiekje je helemaal verbazen. Amber maakte haar zwangerschap namelijk bekend in een werkelijk loeistrakke jurk! Zo lijkt ze op het eerste gezicht van top tot teen bedekt, maar verhullen doet het weinig. Het heerlijke pakje lijkt namelijk wel op haar huid geschilderd! Zo weten Amber haar nieuwe pluspunten het jurkje écht op spanning te zetten. En dan blijft er natuurlijk weinig van zo’n jurkje over. Al hoor je ons natuurlijk verre van klagen. Wie wil nou niet zulke details van Amber haar heerlijke figuur?

Jarige Amber Brantsen post verleidelijk plaatje van strak figuur

Al lijkt het dat Amber Brantsen er zelf niet altijd even blij mee is! Nou zal alles met ups en downs komen en is het natuurlijk ook logisch dat Amber met verlangen terugdenkt aan het strakke figuur. Dat doen wij alleen al! Vandaar dat we er ook niet van opkijken dat ze een ouder plaatje post voor haar verjaardag. Op zo’n groot moment hebben we allemaal een beetje last van nostalgie, toch? Hoe dan ook zijn we zeer te spreken over het heerlijke kiekje. Amber houdt de traditie namelijk hoog en kiest voor een heerlijk strak pakje waarbij ze echt met haar afgetrainde figuur kan pronken. En of het pakje nou op springen staat of een platte buik laat zien, Amber blijft één van de lekkerste schoonheden op de buis. Wij kunnen niet wachten totdat ze terug is bij Viaplay!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...