VI-mannen tuimelen weer over turnsters Lieke en Sanne Wevers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat Lieke en Sanne Wevers schitterden op het EK Turnen, heeft Johan Derksen nog steeds niets met de turnfamilie. Wél staat hij achter het idee om ‘stoute’ turnpakjes te veranderen…

Altijd als Lieke en Sanne Wevers ter sprake komen bij Veronica Inside heeft Johan Derksen geen goed woord over voor de zusjes en hun coachende vader. Hij vindt het ongezond hoe bezeten het gezin is van de turnsport – zeker nu er overal tuchtzaken lopen tegen een aantal turncoaches. Ook die haren strak achterover in een staartje vindt hij helemaal niks. Toch moest hij nu even goed weer spelen: Sanne Wevers heeft namelijk zilver gewonnen op het EK turnen. Een klein complimentje kon er wel vanaf: “Onder moeilijke omstandigheden heeft dat meisje toch top gepresteerd.”

Lees ook: Mannen van VI gaan stuk om onherkenbare topspits

‘Stoute’ foto’s van turnpakjes

Ook wilde Derksen even iets kwijt over het feit dat de Duitse turnbond afscheid wil nemen van de vaak weinig verhullende turnpakjes die de vrouwelijke atleten moeten dragen. Hij staat volledig achter dat besluit: “Die fotografen zitten gewoon te wachten op een spagaatje, zodat ze dan een stout fotootje kunnen maken.” Lieke en Sanne Wevers hebben eerder aangegeven zelf niet zo’n probleem te hebben met de traditionele outfits. Het lijkt er dus op dat we de Nederlandse turnsters ‘gewoon’ in de oude pakjes aan het werk gaan zien tijdens de Olympische Spelen.

Veronica Inside tijdens Olympische Spelen

Dat de mannen van VI tijdens het aankomend Europees Kampioenschap voetbal op tv blijven met hun programma was al duidelijk. Inmiddels is ook bekend geworden dat ze de hele sportzomer niet van je beeldbuis te slaan zijn! Er komt een dagelijks programma met Wilfred, Johan en René rondom de Tour de France én de Olympische Spelen. De mannen moeten zich inmiddels dus ook een beetje verdiepen in andere sporten, waaronder het turnen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.