VI-mannen tuimelen weer over turnsters Lieke en Sanne Wevers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat Lieke en Sanne Wevers schitterden op het EK Turnen, heeft Johan Derksen nog steeds niets met de turnfamilie. Wél staat hij achter het idee om ‘stoute’ turnpakjes te veranderen…

Altijd als Lieke en Sanne Wevers ter sprake komen bij Veronica Inside heeft Johan Derksen geen goed woord over voor de zusjes en hun coachende vader. Hij vindt het ongezond hoe bezeten het gezin is van de turnsport – zeker nu er overal tuchtzaken lopen tegen een aantal turncoaches. Ook die haren strak achterover in een staartje vindt hij helemaal niks. Toch moest hij nu even goed weer spelen: Sanne Wevers heeft namelijk zilver gewonnen op het EK turnen. Een klein complimentje kon er wel vanaf: “Onder moeilijke omstandigheden heeft dat meisje toch top gepresteerd.”

Lees ook: Mannen van VI gaan stuk om onherkenbare topspits

‘Stoute’ foto’s van turnpakjes

Ook wilde Derksen even iets kwijt over het feit dat de Duitse turnbond afscheid wil nemen van de vaak weinig verhullende turnpakjes die de vrouwelijke atleten moeten dragen. Hij staat volledig achter dat besluit: “Die fotografen zitten gewoon te wachten op een spagaatje, zodat ze dan een stout fotootje kunnen maken.” Lieke en Sanne Wevers hebben eerder aangegeven zelf niet zo’n probleem te hebben met de traditionele outfits. Het lijkt er dus op dat we de Nederlandse turnsters ‘gewoon’ in de oude pakjes aan het werk gaan zien tijdens de Olympische Spelen.

Veronica Inside tijdens Olympische Spelen

Dat de mannen van VI tijdens het aankomend Europees Kampioenschap voetbal op tv blijven met hun programma was al duidelijk. Inmiddels is ook bekend geworden dat ze de hele sportzomer niet van je beeldbuis te slaan zijn! Er komt een dagelijks programma met Wilfred, Johan en René rondom de Tour de France én de Olympische Spelen. De mannen moeten zich inmiddels dus ook een beetje verdiepen in andere sporten, waaronder het turnen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.