Verstappen-fans vergapen zich aan zeer pikante video van Kelly Piquet: “Max is geluksvogel”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft een heerlijke nieuwe video online gezet en daar worden haar fans natuurlijk enorm gelukkig van. Net als Max Verstappen trouwens.

Het prachtige model Kelly Piquet laat heerlijke vormen zien

De aantrekkelijke brunette heeft een ongelooflijk goed lichaam en vindt het dan ook heerlijk om dat lichaam te laten zien aan al haar fans. Die zitten vaak ook al helemaal klaar om de mooie dame in ontvangst te kunnen nemen. En deze keer laat Kelly er geen gras over groeien. De prachtige brunette heeft een video geplaatst, waarin ze in een wel heel erg strak jurkje rondloopt. En daar wordt iedereen natuurlijk gelukkiger van. Al haar volgers zijn het wel weer met elkaar eens dat Max verstappen de grote winnaar is bij dat soort video’s. Een volger van Kelly noemt Max een geluksvogel, waarschijnlijk omdat hij elke avond naast deze prachtige dame in slaap mag vallen. En dat is natuurlijk best wel wat waard. Kelly is gelukkig al de andere mannen in haar leven niet vergeten en vandaar dat ze ook flink pronkt met dit soort heerlijk pikante video’s. Daar worden haar volgers natuurlijk pas echt gelukkig van.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt volgers gek met ontzettend strak badpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

De knappe vormen van Kelly Piquet

Wat gelijk opvalt aan de mooie video, is dat Kelly haar prachtige troeven ontzettend goed in beeld zijn gebracht. Het jurkje dat ze aan heeft, duwt die aantrekkelijke vormen flink naar voren. En dat zorgt er voor dat haar fans weer iets moois hebben om van te kunnen genieten. De knappe brunette weet met haar verleidelijke video er gelijk voor te zorgen dat iedereen op slag verliefd op haar wordt, voor zover dat natuurlijk nog niet gebeurd was. Want een vrouw zoals Kelly Piquet, die vind je maar zelden. Dus die moet je absoluut koesteren als je die tegen het lijf loopt. Weer een reden waarom Max Verstappen zo’n ongelooflijke geluksvogel is. De aantrekkelijke brunette weet met haar uiterlijk al haar volgers helemaal te betoveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet maakt fans blij met foto in zeer kort rokje

De aantrekkelijke brunette weet al haar fans weer helemaal blij te maken met een foto van zichzelf in een heel erg kort rokje. Dat is voor de meeste van haar volgers natuurlijk genoeg om helemaal wild te worden. Je krijgt zo weer een mooi stukje te zien van het lichaam van Kelly Piquet en wie wil dat nou niet? Het verleidelijke model weet precies hoe ze zichzelf het beste op de foto krijgt en neemt dan ook precies de houdingen aan waar ze de leukste kiekjes aan over houdt. De zeer aantrekkelijke dame weet dus exact hoe ze haar fans moet verleiden met haar mooie foto’s. En dat blijkt maar weer als je de knappe plaatjes van Kelly zo ziet. Kelly maakt er weer een mooie dag van voor de meeste van haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.