Foto: Kelly Piquet maakt volgers gek met ontzettend strak badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet deelt wel vaker pikante beelden met haar volgers. Maar deze beelden in haar nieuwe badpak zijn wel echt om van te watertanden.

Kelly Piquet laat nieuwe badpak samenwerking zien

Kelly Piquet is in Monaco volop aan het genieten van het mooie weer samen met haar dochtertje. Dit moment wil ze haar volgers niet ontnemen en wil ze hier volop van mee laten genieten. Op de eerste foto’s is Kelly te zien in een strak wit badpak dat weinig aan de verbeelding over laat. Vervolgens laat Kelly zien dat ze haar badpak in verschillende kleuren heeft door hem te showen in een lichtblauwe kleur. Naast de badpakken heeft de samenwerking ook nog een mooie bikini opgeleverd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly doet boekje open

Naast de sexy beelden zat er ook nog een goed doel achter de samenwerking vertelt Kelly onder haar post. De post was bedoeld om haar volgers te bedanken voor hun hulp en steun aan de plastic bank. In een eerdere post had Kelly aangekondigd dat elke like en reactie op die post redding was van één plastic fles. Met de redding van een plastic fles bedoelde Kelly het lozen van een plastic fles in de oceaan. Met deze samenwerking heeft Kelly het grote aantal van 256.747 flessen behaald. Bizar! Ze is zeer blij en content met het grote aantal dat ze behaald heeft en ze bedankt haar volgers hier dan ook uitgebreid voor.

Volgers Kelly Piquet reageren massaal op badpak post

Onder de post van Kelly wordt veel gereageerd door haar volgers. De meeste volgers van Kelly vinden het prachtige foto’s die ze post en genieten dan ook volop van de prachtige beelden. De comments staan dan ook vol met: Hartjesogen, hartjes, vlammetjes en comments hoe knap en mooi ze Kelly vinden. Daarnaast zijn er mensen die het mooi vinden dat ze de foto eerder geliked hebben dan Max Verstappen. Veel van Kelly haar volgers vinden dan ook dat Max Verstappen een derde wereldtitel in handen heeft met Kelly als zijn vriendin. Naast de comments over hoe mooi en knap de volgers Kelly vinden, zijn er ook volgers die de post en samenwerking hypocriet vinden. Zij vinden dat als Kelly echt aan het milieu denkt en daarbij wil helpen dat ze moet stoppen met het gebruiken van een privé vliegtuig. Deze volgers vinden dat Kelly deze samenwerking doet om meer volgers of aandacht te krijgen. Wat vind jij van de samenwerking van Kelly?

Kelly Piquet Deelt vakantie beelden met Max Verstappen

Max Vestappen heeft net de zomerbreak van het formule 1 seizoen achter de rug. In deze break genoot hij dan ook volop samen met Kelly van een wel verdiende vakantie. Kelly deelt dan ook mooie beelden van deze vakantie. Deze beelden laten dan ook zien dat ze samen met Max en haar dochtertje geniet. Op de beelden is dan ook te zien dat ze echt als gezin volop aan het genieten zijn op en in de zee voornamelijk. Deze beelden zijn dan ook leuk om te zien!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?