Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Coen en Sander vragen, wij draaien! Normaal zijn die rollen natuurlijk omgedraaid, maar vandaag maken we een kleine uitzondering. Dankzij een item in hun show op Radio 538 kwam bij ons een pijnlijk feit aan het licht. Jo van Egmond, hun vaste nieuwslezeres, staat niet met foto’s op Mannenzaken.nl. Vandaar dit kleine presentje.

De mannen van de Coen en Sander Show kwamen er dankzij hun nieuwslezeres Jo van Egmond achter dat Mokkels.nl nu Mannenzaken.nl heet. Ze stonden even stil bij het feit dat ons oude, nostalgische platform sinds het nieuwe jaar een beetje veranderd is. (Terugluisteren kan: 19 februari, vanaf 1:35:48).

Lees ook: Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Er werden herinneringen opgehaald, maar er werd gelukkig ook verder gekeken. Na het lezen van een aantal headlines kwamen de mannen in de studio er achter dat ze, ondanks die naamswijziging, nog steeds bij ons terecht kunnen voor een gezonde dosis van al hun favoriete bekende vrouwen. Nou ja, bijna al hun favoriete bekende vrouwen dan. Sander vroeg zich namelijk tijdens het item terecht af of Jo van Egmond op de website staat…

(Lees verder na foto)

Jo had lege pagina

We konden niet anders dan concluderen dat deze onderbelichte nieuwslezeres ook op Mannenzaken.nl nog niet de aandacht kreeg die ze eigenlijk verdiende. Jo van Egmond had wel een eigen pagina, maar die was helemaal leeg. Schande! Daarom hebben we onze leden gevraagd of ze even konden helpen met vullen, en dat is inmiddels gebeurd.

Jo van Egmond heeft geen radiohoofd

Sinds ze bij de Coen en Sander Show aan de slag gegaan is, hebben we Jo van Egmond steeds vaker écht in beeld zien komen. En da’s mooi. Ze heeft namelijk een radiostem, maar niet bepaald een radiohoofd. Gelukkig zagen we haar een aantal jaar geleden al eens op tv bij De Slimste Mens, en komt ze ook regelmatig langs in opvallende stukjes uit Coen en Sanders radioprogramma. Ze was ooit bijna beroemd genoeg voor Wikipedia, liet een scheetje in de studio, en droomde over met Sander. En vanaf vandaag staat ze dus ook écht op Mok… uh, Mannenzaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.