Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Coen en Sander vragen, wij draaien! Normaal zijn die rollen natuurlijk omgedraaid, maar vandaag maken we een kleine uitzondering. Dankzij een item in hun show op Radio 538 kwam bij ons een pijnlijk feit aan het licht. Jo van Egmond, hun vaste nieuwslezeres, staat niet met foto’s op Mannenzaken.nl. Vandaar dit kleine presentje.

De mannen van de Coen en Sander Show kwamen er dankzij hun nieuwslezeres Jo van Egmond achter dat Mokkels.nl nu Mannenzaken.nl heet. Ze stonden even stil bij het feit dat ons oude, nostalgische platform sinds het nieuwe jaar een beetje veranderd is. (Terugluisteren kan: 19 februari, vanaf 1:35:48).

Lees ook: Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Er werden herinneringen opgehaald, maar er werd gelukkig ook verder gekeken. Na het lezen van een aantal headlines kwamen de mannen in de studio er achter dat ze, ondanks die naamswijziging, nog steeds bij ons terecht kunnen voor een gezonde dosis van al hun favoriete bekende vrouwen. Nou ja, bijna al hun favoriete bekende vrouwen dan. Sander vroeg zich namelijk tijdens het item terecht af of Jo van Egmond op de website staat…

(Lees verder na foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JO VAN EGMOND (@jo.vanegmond) op

Jo had lege pagina

We konden niet anders dan concluderen dat deze onderbelichte nieuwslezeres ook op Mannenzaken.nl nog niet de aandacht kreeg die ze eigenlijk verdiende. Jo van Egmond had wel een eigen pagina, maar die was helemaal leeg. Schande! Daarom hebben we onze leden gevraagd of ze even konden helpen met vullen, en dat is inmiddels gebeurd.

Jo van Egmond heeft geen radiohoofd

Sinds ze bij de Coen en Sander Show aan de slag gegaan is, hebben we Jo van Egmond steeds vaker écht in beeld zien komen. En da’s mooi. Ze heeft namelijk een radiostem, maar niet bepaald een radiohoofd. Gelukkig zagen we haar een aantal jaar geleden al eens op tv bij De Slimste Mens, en komt ze ook regelmatig langs in opvallende stukjes uit Coen en Sanders radioprogramma. Ze was ooit bijna beroemd genoeg voor Wikipedia, liet een scheetje in de studio, en droomde over s**s met Sander. En vanaf vandaag staat ze dus ook écht op Mok… uh, Mannenzaken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JO VAN EGMOND (@jo.vanegmond) op

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten