Verliefde Emma Heesters deelt een zwoele foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zowel de mannelijke als vrouwelijke instagramvolgers van Emma Heesters weten dit kiekje zeker te waarderen!

Emma Heesters is alweer een tijdje samen met haar vriend voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn echter nog altijd smoorverliefd op elkaar. Hun relatie loopt zelfs zo lekker dat Emma, we quoten, ‘niet kan wachten om de rest van haar leven met hem door te brengen’. Met het onderstaande bericht op Instagram laat ze ons nog even zien hoe verliefd ze is.

(lees verder na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Volger Arie zegt wat iedereen denkt

De volgers van Emma Heesters weten het kiekje zeker te waarderen. De redenen voor deze waardering lopen echter wel nogal flink uiteen. Zo voelt vooral het vrouwelijke deel van de volgers vooral plaatsvervangende vlinders in de buik. De gevoelens van het mannelijke deel kunnen echter het beste omschreven worden door middel van de prachtige reactie van trouwe volger Arie. Wat een held.

comment Emma Heesters Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!