Verliefde Emma Heesters deelt een zwoele foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zowel de mannelijke als vrouwelijke instagramvolgers van Emma Heesters weten dit kiekje zeker te waarderen!

Emma Heesters is alweer een tijdje samen met haar vriend voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn echter nog altijd smoorverliefd op elkaar. Hun relatie loopt zelfs zo lekker dat Emma, we quoten, ‘niet kan wachten om de rest van haar leven met hem door te brengen’. Met het onderstaande bericht op Instagram laat ze ons nog even zien hoe verliefd ze is.

(lees verder na de foto)

Volger Arie zegt wat iedereen denkt

De volgers van Emma Heesters weten het kiekje zeker te waarderen. De redenen voor deze waardering lopen echter wel nogal flink uiteen. Zo voelt vooral het vrouwelijke deel van de volgers vooral plaatsvervangende vlinders in de buik. De gevoelens van het mannelijke deel kunnen echter het beste omschreven worden door middel van de prachtige reactie van trouwe volger Arie. Wat een held.

comment Emma Heesters Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!