Verliefde Emma Heesters deelt een zwoele foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zowel de mannelijke als vrouwelijke instagramvolgers van Emma Heesters weten dit kiekje zeker te waarderen!

Emma Heesters is alweer een tijdje samen met haar vriend voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn echter nog altijd smoorverliefd op elkaar. Hun relatie loopt zelfs zo lekker dat Emma, we quoten, ‘niet kan wachten om de rest van haar leven met hem door te brengen’. Met het onderstaande bericht op Instagram laat ze ons nog even zien hoe verliefd ze is.

(lees verder na de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Volger Arie zegt wat iedereen denkt

De volgers van Emma Heesters weten het kiekje zeker te waarderen. De redenen voor deze waardering lopen echter wel nogal flink uiteen. Zo voelt vooral het vrouwelijke deel van de volgers vooral plaatsvervangende vlinders in de buik. De gevoelens van het mannelijke deel kunnen echter het beste omschreven worden door middel van de prachtige reactie van trouwe volger Arie. Wat een held.

comment Emma Heesters Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..