Verklapt Marieke Elsinga een zwangerschap op deze foto?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga deelt een bijzondere foto. En daardoor vragen meerdere mensen zich af of de beeldschone presentatrice nu zwanger is.

Momenteel moet Marieke Elsinga veel tijd binnen doorbrengen. Ze is namelijk in quarantaine. En dus spendeert ze een groot deel van haar dag met foto’s plaatsen op het internet. En een van die foto’s is toch wel een bijzonder plaatje. Alleen daardoor krijgt ze nu allerlei vragen naar haar hoofd geslingerd van nieuwsgierige mensen. Die willen namelijk weten of Marieke niet stiekem zwanger is geworden.

Lees ook: Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes

Marieke Elsinga heeft bijzonder veel trek in augurken zoals je ziet op de foto

Marieke Elsinga heeft een bijzonder grote pot augurken gekocht. En dat roept de nodige vragen op. Het is namelijk een beetje een cliché dat je veel trek krijgt als vrouw in augurken als je zwanger bent. En dus bereidt Marieke zich voor op de vele vragen die haar kant op zullen komen. Want iedereen is natuurlijk gigantisch benieuwd of de pot augurken ook daadwerkelijk betekent wat ze denken, of dat Marieke gewoon toevallig zin had in augurk. Binnen de kortste keren loopt Marieke haar inbox helemaal vol met berichten.

Marieke krijgt allemaal felicitaties binnen na delen foto

Marieke krijgt opeens bijzonder veel berichten binnen. Niet alleen willen mensen weten of ze zwanger is, sommige mensen gaan er eigenlijk al volledig van uit dat Marieke zwanger is. En de felicitaties stromen dan ook binnen. Marieke moet haar best doen om mensen ervan te overtuigen dat de pot augurken niks meer is dan een doodgewone pot augurken. Al haar volgers hoeven dus niet iets te zoeken achter het plaatje. Marieke is niet zwanger. Of Marieke wilt niet dat het goede nieuws al zo vroeg gedeeld wordt en probeert uit alle macht mensen nu op een dwaalspoor te zetten. Het goede nieuws is dat zelfs als Marieke helemaal niks zou delen, je binnen een maand of negen toch wel een antwoord hebt. Je hoeft voor het antwoord op dit mysterie dus eigenlijk alleen maar geduld te hebben, dan wordt alles vanzelf een keer duidelijk.
Marieke mag voorlopig het huis weer uit en vooral haar kat is daar blij mee

Als Marieke echt zwanger blijkt te zijn, dan is daar één wezen het meest kwaad over. Dat is haar kat Kiki. Zij kan namelijk nu al heel slecht tegen de continue aanwezigheid van Marieke, dus laat staan wat er gebeurt als daar ook nog eens plotseling een baby aan toegevoegd wordt. Dat zou voor de chagrijnige Kiki echt een pure hel worden. De kat van Marieke probeert nu al de hele tijd als een soort stoorzender te acteren. Op elke leuke foto die Marieke de afgelopen tijd wilde maken staat Kiki er nors en boos op. Alsof ze absoluut geen zin had om in dezelfde ruimte als Marieke te verblijven. Daarom snappen de meeste mensen de kat van Marieke ook niet. Want wie zou nou niet vrijwillig met Marieke in een ruimte willen doorbrengen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!