Verklapt Marieke Elsinga een zwangerschap op deze foto?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga deelt een bijzondere foto. En daardoor vragen meerdere mensen zich af of de beeldschone presentatrice nu zwanger is.

Momenteel moet Marieke Elsinga veel tijd binnen doorbrengen. Ze is namelijk in quarantaine. En dus spendeert ze een groot deel van haar dag met foto’s plaatsen op het internet. En een van die foto’s is toch wel een bijzonder plaatje. Alleen daardoor krijgt ze nu allerlei vragen naar haar hoofd geslingerd van nieuwsgierige mensen. Die willen namelijk weten of Marieke niet stiekem zwanger is geworden.

Lees ook: Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes

Marieke Elsinga heeft bijzonder veel trek in augurken zoals je ziet op de foto

Marieke Elsinga heeft een bijzonder grote pot augurken gekocht. En dat roept de nodige vragen op. Het is namelijk een beetje een cliché dat je veel trek krijgt als vrouw in augurken als je zwanger bent. En dus bereidt Marieke zich voor op de vele vragen die haar kant op zullen komen. Want iedereen is natuurlijk gigantisch benieuwd of de pot augurken ook daadwerkelijk betekent wat ze denken, of dat Marieke gewoon toevallig zin had in augurk. Binnen de kortste keren loopt Marieke haar inbox helemaal vol met berichten.

Marieke krijgt allemaal felicitaties binnen na delen foto

Marieke krijgt opeens bijzonder veel berichten binnen. Niet alleen willen mensen weten of ze zwanger is, sommige mensen gaan er eigenlijk al volledig van uit dat Marieke zwanger is. En de felicitaties stromen dan ook binnen. Marieke moet haar best doen om mensen ervan te overtuigen dat de pot augurken niks meer is dan een doodgewone pot augurken. Al haar volgers hoeven dus niet iets te zoeken achter het plaatje. Marieke is niet zwanger. Of Marieke wilt niet dat het goede nieuws al zo vroeg gedeeld wordt en probeert uit alle macht mensen nu op een dwaalspoor te zetten. Het goede nieuws is dat zelfs als Marieke helemaal niks zou delen, je binnen een maand of negen toch wel een antwoord hebt. Je hoeft voor het antwoord op dit mysterie dus eigenlijk alleen maar geduld te hebben, dan wordt alles vanzelf een keer duidelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke mag voorlopig het huis weer uit en vooral haar kat is daar blij mee

Als Marieke echt zwanger blijkt te zijn, dan is daar één wezen het meest kwaad over. Dat is haar kat Kiki. Zij kan namelijk nu al heel slecht tegen de continue aanwezigheid van Marieke, dus laat staan wat er gebeurt als daar ook nog eens plotseling een baby aan toegevoegd wordt. Dat zou voor de chagrijnige Kiki echt een pure hel worden. De kat van Marieke probeert nu al de hele tijd als een soort stoorzender te acteren. Op elke leuke foto die Marieke de afgelopen tijd wilde maken staat Kiki er nors en boos op. Alsof ze absoluut geen zin had om in dezelfde ruimte als Marieke te verblijven. Daarom snappen de meeste mensen de kat van Marieke ook niet. Want wie zou nou niet vrijwillig met Marieke in een ruimte willen doorbrengen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...