Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft het maar zwaar. De presentatrice moet vanuit huis radio maken met een erg chagrijnige kat op schoot. 

Presentatrice Marieke Elsinga kan heel erg goed radio maken. Daarom zou het zonde zijn als ze dankzij corona niet meer te horen is. Gelukkig valt het mee met hoe ziek Marieke is en kan ze vanuit huis haar radio programma presenteren. Daar is alleen niet iedereen even blij mee en het er mee eens. Want hoewel haar fans natuurlijk door het dolle heen zijn dat Marieke nu nog steeds in de lucht blijft, is haar kat Kiki nogal boos. Die ziet haar welverdiende rust door de neus geboord worden. En dus heeft de meest nukkige kat van Nederland erg veel last van haar beeldschone baasje.

Lees ook: Foto: Schorre Marieke Elsinga mag na slecht nieuws niet op tv

Marieke irriteert al de hele week haar kat met charmante foto

Kiki, de kat van Marieke, mag het dan misschien enorm irritant vinden, maar dat betekent nog niet dat Marieke daar daadwerkelijk wat mee gaat doen. Als het aan Marieke ligt blijft ze voorlopig gewoon lekker vanuit huis werken. Ze heeft alle apparatuur staan om een leuke show vanuit huis te kunnen produceren. Waarom zou ze dat dan ook niet doen? Als ze vanaf haar luie bank de mensen huis kan vermaken met haar zwoele stemgeluid en interessante verhalen, dan moet ze dat zeker doen. De enige uitdaging zit hem dus in haar kat, Kiki, die de hele week al geïrriteerd is. In Kiki’s verdediging, Marieke maakt ook om de haverklap een foto van haar thuisstudio, precies op de momenten dat Kiki lekker een dutje wil doen en absoluut niet op de foto wil. Dan zou iedereen geïrriteerd worden. Misschien is het voor Marieke toch handiger om voorlopig even haar kat met rust te laten.

Marieke viert feest in haar eentje

Ze heeft misschien niet haar collega’s om haar heen, maar zolang Marieke radio mag maken, vindt ze het helemaal best. Marieke maakt dan ook van elke dag een feestje. En gelijk heeft ze. Want waarom zou je zorgen gaan maken als je al het mooiste beroep in de wereld hebt. Dat is dan helemaal nergens voor nodig. Marieke kan veel beter zich focussen op de positieve dingen in het leven in plaats van de negatieve. Voor je het weet begint ze namelijk op haar kat te lijken. En dat kan niet helemaal de bedoeling zijn.
Kiki maakt demonstratief een protest foto tegen Marieke Elsinga

Kiki, die ook al alle kerstvreugde moest aanhoren, is er inmiddels helemaal klaar mee. De kleine kat is een protest gestart tegen Marieke. Voortaan gaat ze nooit meer leuk op de foto, al doet Marieke nog zo haar best om Kiki op te vrolijken. Het enige wat Marieke nog krijgt van Kiki zijn boze blikken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.