Vergeten zangeres Dewi Pechler maakt verpletterende indruk met nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dewi Pechler, die je nog kent van de allereerste Idols krijgt binnenkort een tweede kans in het programma Better than ever. 

Voor de meeste Nederlandse zangers en zangeressen zijn er maar twee opties. Of ze maken het, of ze raken in de vergetelheid. Voor Dewi Pechler was het heel lang dat laatste. hoewel de bloedmooie zangeres veel talent heeft, was het niet genoeg om de eerste editie van de talentenjacht Idols te winnen. Na haar deelname was Dewi nog wel eventjes in beeld, maar verdween eigenlijk net zo snel weer als ze gekomen was. Maar nu krijgt Dewi gelukkig een tweede kans in het glorieuze programma Better than ever waarin deelnemers aan talentenjachten een tweede gooi naar de winst mogen doen.

Lees ook: Davina Michelle deelt bijzondere foto vanuit bed op speciale dag

Better Than Ever geeft Dewi tweede kans

Dewi heeft dus dankzij het programma Better Than Ever een tweede kans gekregen om het echt groot te gaan maken als zangeres. En die kans lijkt ze met twee handen volledig vast te grijpen. Toch heeft Dewi de afgelopen jaren niet stilgezeten. Zo heeft ze verschillende nummers uitgebracht en is ze verschillende samenwerkingen aangegaan. Maar toch bleef het aan haar knagen dat ze nooit Idols heeft kunnen winnen. Maar nu komt daar dus verandering in. En het ziet er naar uit dat Better Than Ever een flinke ervaring gaat worden voor de deelnemers. De promo van het programma is in ieder geval al erg spannend om naar te kijken.

Dewi onderging grote transformatie sinds Idols 

Dewi heeft een flinke transformatie ondergaan sinds je haar voor de laatste keer gezien hebt. Tijdens haar deelname aan Idols was ze nogal een bijzondere verschijning met haar gekleurde haren en haar hippe kleding. Dewi lijkt haar wilde kant een beetje te zijn verloren als je de recentere foto’s van haar mag geloven. Misschien ook wel goed, aangezien ze dan waarschijnlijk wat serieuzer genomen wordt als zangeres. Want Dewi kan natuurlijk gewoon hartstikke goed zingen. Voor als je vergeten bent hoe Dewi er vroeger ook alweer uit zag, bekijk dan snel even deze foto om te zien hoe ze er toen bij liep.
Dewi heeft goede hoop op winst Better Than Ever

Zelf heeft Dewi goede hoop op de winst in het programma. Ze kijkt er positief tegenaan en hoopt aan het einde van de rit de talentenjacht te hebben gewonnen. Dat zou ook fijn zijn voor Dewi, want dan gaan er meer deuren voor haar open. Dan kan ze eindelijk uit de schaduw van Idols stappen en haar plaats innemen bij de absolute top van muzikaal Nederland. Voor Dewi zou het een langverwachte droom zijn die eindelijk in vervulling gaat. Kijk dus het spannende nieuwe programma om te zien of Dewi haar droom waarmaakt of dat deze in duigen valt

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.