Davina Michelle deelt bijzondere foto vanuit bed op speciale dag

Davina Michelle deelt bijzondere foto vanuit bed

Davina Michelle vierde haar verjaardag net wat anders dan normaal, namelijk in bed. De zangeres deelde een romantische foto vanuit haar feest locatie…

In het weekend blies Davina Michelle alweer 26 kaarsjes uit. Of de zangeres dat dit jaar uitbundig heeft gevierd, weten we niet. Wat we wel weten is dat ze een romantische en rustige avond heeft gehad. De zangeres deelde namelijk een opmerkelijke foto van haar feest locatie: een groot bed. Ze werd overspoeld met lieve felicitaties van andere bekende Nederlanders en lijkt het naar haar zin gehad te hebben. Davina Michelle houdt haar verjaardag een beetje mysterieus voor haar volgers, want meer dan deze mooie foto deelt ze niet. Hoewel corona veel grote optredens niet mogelijk maakte, heeft de zangeres toch een goed jaar gehad. Tijdens de pandemie deed ze mee aan The Streamers, waarin verschillende artiesten gratis livestream-concerten gaven. Van haar 25e levensjaar heeft Davina Michelle dus zeker het beste gemaakt. Of de zangeres grote toekomstplannen heeft voor haar 26e levensjaar is onbekend. Ze is het jaar in ieder geval op knallende wijze ingegaan, met een fles champagne.

De saaie Instagram foto op Davina Michelle’s verjaardag

Op de verjaardag foto die Davina Michelle op haar Instagram plaatste zit ze lekker comfortabel op bed. Het lijkt alsof de zangeres haar verjaardag niet groots gaat vieren en dat is nieuw voor ons. De zangeres houdt wel van een feestje maar houdt haar speciale dag blijkbaar klein en intiem. Ze zit op een bed vol met rozenblaadjes en is heerlijk comfortabel gekleed, wat overigens ook niet verkeerd is voor een verjaardag. Davina draagt namelijk een witte badjas; een interessante kledingkeuze voor je verjaardag… Omdat de zangeres vaker mooie jurken draagt, hadden we wel verwacht dat ze wat meer had uitgepakt voor haar speciale dag, maar helaas. Hoewel ze er dus niet zo feestelijk uitziet heeft ze gelukkig wel de juiste attributen kunnen vinden. Davina heeft namelijk een goede fles champagne in haar hand. Dan kan ze haar verjaardag toch nog uitbundig vieren.

Davina Michelle doet niet meer aan volgers inspireren

In 2019 deelde Davina Michelle op Instagram een betere post op haar verjaardag, die is hierboven te bekijken. De zangeres deelde, toen ze 24 werd, verschillende video’s van zichzelf als kind. In de video’s zingt Davina covers voor de webcam op 14- en 15-jarige leeftijd. De boodschap die ze op haar verjaardag in 2019 mee wilde geven aan haar volgers is dat alles mogelijk is. Ze begon namelijk met het zingen voor de webcam en heeft nu bijna 900 duizend volgers op Instagram! De boodschap onder haar nieuwste verjaardagsfoto is “Oud mens op een bed”. Daar hebben haar volgers dus niet zo veel aan…

Lees ook: Davina Michelle doet gewaagde activiteit op avontuurlijke foto

Een applausje voor Davina Michelle

In 2016 deed Davina Michelle mee aan Idols. Blijkbaar zat er een draadje los bij de juryleden, want de zangeres viel af bij de duettenronde. In 2017 startte ze een YouTube-kanaal, waarop ze verschillende covers plaatste. Haar cover van What About Us van Pink ging viraal. De bekende Amerikaanse zangeres reageerde erg enthousiast op Davina’s cover en zei zelfs dat ze nooit zo goed zou klinken. Daardoor ging de cover viraal en kort daarna bracht Davina Michelle haar eerste single uit. Na haar deelname aan Beste Zangers was ze al helemaal binnen bij de meeste Nederlanders. Het nummer ‘Duurt te lang’ van rapper MC Fit, wat ze bij het programma zong, belandde hoog in de hitlijsten. De zangeres is nu erg succesvol en bracht in 2020 haar eerste album uit. We hopen dat Davina Michelle voor haar 27e nóg een album uitbrengt!

Gerelateerde berichten

Vorig artikelNicolette Kluijver toont schitterende achterkant op deze Expeditie Robinson foto
Volgend artikelFoto: Emma Heesters in opvallende outfit is het lekkerste snoepje op rode loper