Veldrijdster Fem van Empel (21) deelt tijdens WK eerste tik uit met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Fem van Empel is de regerend wereldkampioen. Ze is nog piepjong, maar weet nu al een flinke indruk te maken op de wereld. 

Het wielrennen is een nieuwe Nederlandse kampioen rijker, namelijk Fem van Empel. De mooie dame van pas net 21 jaar heeft nu al een enorme indruk gemaakt tijdens het WK. Mensen zullen snel overal haar naam kennen. De mooie blondine moet nog even wennen aan al die nieuwe roem. Ze is een beetje overdonderd. Wel krijgt ze nu allemaal aanvragen voor fotoshoots en interviews binnen. Laatst deed Fem een fotoshoot die wel heel erg goed is bevallen bij haar volgers. Het resultaat daarvan zie je hier!

Lees ook: Piepjong wielertalent Rosita Reijnhout (19) is een lust voor het oog

Fem van Empel straalt op het podium

Ze heeft pas net haar medaille in ontvangst genomen, maar het lijkt nu al alsof het podium de plek is waar Fem zich het meeste thuis voelt. Deze ontzettend sportieve dame weet met haar prestaties heel Nederland weer te laten juichen. We hebben voor de zoveelste keer weer een sporter waar we trots op kunnen zijn. Dankzij haar prestaties op het WK heeft Fem een hoop nieuwe fans erbij die natuurlijk zoveel mogelijk willen zien van de sporter. Gelukkig heeft Fem een hele reeks aan mooie foto’s online staan om ervoor te zorgen dat haar nieuwe fans niks tekort komen. En als er iets zeker is, dan is het wel dat de wielrenster enorm goed op de foto kan staan. Ze ziet er weergaloos uit!

Lees ook: Foto: Puck Moonen maakt het strand in Dubai onveilig in nauwelijks bedekkend ‘Borat-badpak’

Fem van Empel ziet er ontzettend goed uit in strak fietspakje

De mooie blondine ziet er in haar fietspakje natuurlijk ontzettend goed uit. Met haar strakke look weet ze flink indruk te maken op de mannen van Nederland. Die kennen Fem natuurlijk echt pas net, maar voelen zich nu al een beetje betoverd worden door haar looks. De mooie wielrenster lijkt ook nog eens een flinke portie humor en charisma te hebben. Dat is des te meer reden om van deze leuke dame te houden. Met haar foto’s zorgt ze ervoor dat haar nieuwe fans niks tekort komen. Die kunnen blijven genieten van alle mooie plaatjes die ze online heeft staan.

De mooie lach van Fem van Empel is adembenemend

De wielrenster heeft ook nog een geheim wapen op zak, namelijk haar stralende lach. Daarmee weet ze alle Nederlandse mannen gelijk helemaal in te pakken. Je voelt je namelijk gelijk een stukje blijer worden als je de lach van deze leuke dame ziet. Fem straalt op haar foto’s en dat zorgt natuurlijk ervoor dat een ieder die de foto bekijkt ook een stukje blijer wordt. Haar positieve houding is aanstekelijk. Met Fem van Empel is Nederland een nieuwe kampioen rijker die we met zijn allen kunnen bewonderen. De komende jaren ga je sowieso nog veel horen van de fanatieke sporter. Want dit is misschien haar eerste grote overwinning, maar zeker niet haar laatste!

Meer zien van Fem van Empel kan op Instagram

De leuke wielrenster heeft nog veel meer mooie foto’s en die kan je allemaal bekijken online. Kijk snel op haar Instagram voor meer content!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.