Van sterspeler naar spelen met sterren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja ja, je leest het goed. Wesley Sneijder, de inmiddels gepensioneerde sterspeler rent na zijn voetbalcarrière achter andere rondingen aan. En niet zomaar een paar. De welgevormde lichamen, die in Sneijder’s basisopstelling lijken te staan, zijn overigens van niemand minder dan Yolanthe (zonder Sneijder) Cabau, Gaby Blaaser en Emma Heesters.

En ja, na het horen van de namen van deze prachtexemplaren, is onze interesse natuurlijk gewekt. We zijn dan ook maar al te benieuwd hoe deze wedstrijd om ware liefde zich gaat ontvouwen. Welke dame scoort, wie schiet er net op de paal en wie staat er eigenlijk al buitenspel?

Yolanthe – de basisspeler – Cabau

We trappen de wedstrijd af met Sneijder’s basisspeler van het eerste uur: Yolanthe. We kennen deze dame natuurlijk allemaal van het ‘Waar zijn de gastendoekjes?’-drama dat zich elf jaar geleden in Volendam afspeelde. Een drama dat overigens plaatsvond omdat Yo volkszanger Jan Smit inruilde voor Wesley Sneijder himself. Voor degenen onder ons die over het geheugen van een zeef beschikken, hebben we even een korte recap:

Maar goed. Er is sinds 2009 heel wat veranderd voor Yo. Zo vond er een heus sprookjeshuwelijk plaats en kreeg ze een (nog) kleinere versie van Wesley, genaamd Xess Xava. Deze dame leefde echt in een sprookje. Niet figuurlijk, maar letterlijk. Het leven van Yolanthe lijkt namelijk verdacht veel op dat van Sneeuwwitje. Een mooie vrouw met prachtige donkere lokken, die opvallend veel tijd doorbrengt met dwergen.

Van een happy ending was echter helaas geen sprake. Wesley zocht naar eigen zeggen namelijk iéts te vaak de grens op. En, na een paar gele kaarten, was Yolanthe dan toch echt klaar met de slippertjes van Wes, waarna een rode kaart volgde.

Tegen alle verwachtingen in, lijkt het er echter tóch op dat Yo nog meedoet aan de wedstrijd om Wesley’s hart. Zo werden de twee eerder deze week samen op het vliegveld gespot én staat heel Wesley’s Instagram nog vol met foto’s van de brunette. Hmm…

Gaby maakte de perfecte sliding

Gaby Blaaser, we kennen deze blondine met rondingen op alle goede plekken natuurlijk allemaal wel. Deze dame is tenslotte het enige vrouwmens in Nederland dat haar cornflakes bereidt gehuld in niets meer dan een gele kanten string en een op 90 graden gewassen topje.

Maar dat terzijde. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat wij (ongezond) veel over deze blondine in kwestie weten. En ja, deze kennis brengt – naast een toekomstig straatverbod – ook positieve dingen met zich mee. Zo wisten we vorig jaar al te melden dat Gaby naar alle waarschijnlijkheid een prachtige sliding in Wesley’s dm’s had gemaakt. Naar verluidt waren Wes en Yo destijds al uit elkaar, dus spreken we hier van een geslaagde sliding ‘op de bal’ en is er van een gele kaart dus geen sprake.

De spreekkoren van Emma Heesters

Degenen die ervan overtuigd waren dat Wesley en Yolanthe weer samen waren, leerden deze week maar weer eens dat de wedstrijd pas beslist is bij het laatste fluitsignaal. Niemand minder dan zangeres Emma Heesters zou namelijk een wel erg gezellige derde helft hebben gehad met de voetballer. Op haar verjaardag welteverstaan. Hoe Emma het tot deze selectie heeft weten te schoppen weten we niet. Wat we wel weten is dat deze dame een gouden keeltje heeft. Zou ze hem hebben verleidt met haar versie van het clublied van Ajax?

Welke dame verdient een basisplaats?

Wat vind jij? Welke dame wint deze wedstrijd met gemak? Is het speelster van het eerste uur Yolanthe, Gaby met haar perfecte slidings of toch Emma en haar spreekkoren? Breng je stem uit en laat het ons weten!

[poll id=”4″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...