Van Coachella naar Coach Ella

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt voor de meeste mannen niet zo’n ramp: een van dé bekendste festivals van het jaar – Coachella – zal in april 2020 niet plaatsvinden. Voor de influencende vrouwelijke wereldbevolking is dit echter een probleem van catastrofale proporties.

Influencers in shock

Waar de publieke evenementen in Noord-Brabant met bosjes tegelijk omvallen door het coronavirus, is het ook aan de overkant van de Atlantische Oceaan hommeles. Onlangs werd namelijk bekend dat hét influencer-festival van de Wereld – Coachella – aankomende aprilmaand niet door zal gaan.

Lees ook: Anna Nooshins Bikinimysterie

Na het horen van dit nieuws was gingen onze gedachten meteen uit naar alle Nederlandse influencers die elk jaar naar Californië afreizen voor het festival. Zijn vrouwen als Romee Strijd, Negin Mirsalehi en Anna Nooshin nog wel oké? Dit is tenslotte dé week waarop er maandenlang geteerd wordt op allerhande #throwbackjes #washetmaarweerzomertjes en #wietrektdeminsteklerenaanwedstrijdjes, die we tot medio september nog wel voorbij zien komen.

(lees verder na de afbeelding)

Mannenzaken introduceert: Coach Ella

Wie o wie kan deze verdrietige dames nu opvangen? Je mag tenslotte het risico niet lopen dat deze dames uit puur verdriet een Instagram-stop inlassen. Gelukkig werd de oplossing al snel gevonden: Coach Ella. Coach Ella is het alter ego van Mannenzaken en staat bekned om haar luisterende oor, inlevingsvermogen en niet te vergeten: haar altijd positieve mindset.

(lees verder na de afbeelding)

Het advies van Coach Ella

Er gaan berichten rond dat het festival wellicht in oktober zal plaatsvinden. Tot die tijd zal Coach Ella deze dames door deze moeilijke tijd moeten loodsen. Daarom heeft Ella wat tips:

  1. Plaats alvast een paar leuke festival-outfit-posts om je volgers in de stemming te krijgen;
  2. Ga op zoek naar alternatieve festivals, waar je je #sponsoredswimsuit kan showen;
  3. Voel je de nood om een Insta-stop in te lassen? Plaats dan onmiddellijk een bericht op Instagram. De likes en comments zullen je aandachtsniveaus weer op orde brengen, waarna je je al snel beter zal voelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!