Van Coachella naar Coach Ella

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt voor de meeste mannen niet zo’n ramp: een van dé bekendste festivals van het jaar – Coachella – zal in april 2020 niet plaatsvinden. Voor de influencende vrouwelijke wereldbevolking is dit echter een probleem van catastrofale proporties.

Influencers in shock

Waar de publieke evenementen in Noord-Brabant met bosjes tegelijk omvallen door het coronavirus, is het ook aan de overkant van de Atlantische Oceaan hommeles. Onlangs werd namelijk bekend dat hét influencer-festival van de Wereld – Coachella – aankomende aprilmaand niet door zal gaan.

Lees ook: Anna Nooshins Bikinimysterie

Na het horen van dit nieuws was gingen onze gedachten meteen uit naar alle Nederlandse influencers die elk jaar naar Californië afreizen voor het festival. Zijn vrouwen als Romee Strijd, Negin Mirsalehi en Anna Nooshin nog wel oké? Dit is tenslotte dé week waarop er maandenlang geteerd wordt op allerhande #throwbackjes #washetmaarweerzomertjes en #wietrektdeminsteklerenaanwedstrijdjes, die we tot medio september nog wel voorbij zien komen.

(lees verder na de afbeelding)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Mannenzaken introduceert: Coach Ella

Wie o wie kan deze verdrietige dames nu opvangen? Je mag tenslotte het risico niet lopen dat deze dames uit puur verdriet een Instagram-stop inlassen. Gelukkig werd de oplossing al snel gevonden: Coach Ella. Coach Ella is het alter ego van Mannenzaken en staat bekned om haar luisterende oor, inlevingsvermogen en niet te vergeten: haar altijd positieve mindset.

(lees verder na de afbeelding)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One week until Coachella!

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

Het advies van Coach Ella

Er gaan berichten rond dat het festival wellicht in oktober zal plaatsvinden. Tot die tijd zal Coach Ella deze dames door deze moeilijke tijd moeten loodsen. Daarom heeft Ella wat tips:

  1. Plaats alvast een paar leuke festival-outfit-posts om je volgers in de stemming te krijgen;
  2. Ga op zoek naar alternatieve festivals, waar je je #sponsoredswimsuit kan showen;
  3. Voel je de nood om een Insta-stop in te lassen? Plaats dan onmiddellijk een bericht op Instagram. De likes en comments zullen je aandachtsniveaus weer op orde brengen, waarna je je al snel beter zal voelen.
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Right before I smashed into a glass door lol Coachella ur hella fun tho @levis_nl #coachella

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten