UITSLAG: Boerin Annemiek vs. Maxime Meiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is veel gebeurd sinds we vorige week aan jullie vroegen een keus te maken tussen deze single kijkcijferkanonnen van Boer Zoekt Vrouw en Chateau Meiland. Als jullie een brief zouden schrijven, zou dat naar de kasteelvrouw van het stel zijn. Maxime Meiland wint deze Battle, de kijkcijfers zijn wel nog steeds voor Annemiek…

Een woelige week voor zowel Maxime Meiland en Boerin Annemiek. Annemiek stuurde al haar mannen naar huis, en Maxime maakte plannen om weer naar Nederland te verhuizen. Hadden we geweten dat ze zulke grote stappen gingen ondernemen, hadden we misschien wel een weekje gewacht met deze Battle! Al vragen we ons af of dat jullie keuze had beïnvloed…

Lees meer: Battle of the Babes: Annemiek vs. Maxime

Boerinnen-battle

Deze battle tussen twee single kijkcijferkanonnen was zoals verwacht best close! Uiteindelijk wist kasteelvrouw Maxime Meiland te winnen met 53% van de stemmen. Dat betekent automatisch dat Annemiek met 47% verliest. De dames zijn niet alleen close wat deze finish betreft. Ook in het echte leven kruipen ze naar elkaar toe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Wisseltruc

Boerin Annemieks boerderij begon met de weken steeds meer op een hotel voor stalknechten te lijken, terwijl Maxime onlangs besloot om met haar familie op een boerderij in Nederland te gaan wonen! Mocht het volgend tv-seizoen op liefdesgebied nog steeds niet willen vlotten bij beide dames, stellen we een wisseltruc voor: Maxime breekt het brievenrecord bij Boer Zoekt Vrouw, terwijl Annemiek lekker een hotelletje gaat runnen voor single mannen. Tegen die tijd gooien we deze battle wel in de rematch. Wel zo eerlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten