UITSLAG: Angela Schijf vs. Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ongeveer een week geleden stelden we jullie de vraag: Angela Schijf of Birgit Schuurman? Inmiddels, een weekje verder, hebben we jullie stemmen bij elkaar geraapt en weten we wie van deze twee dames jullie voorkeur heeft.

Deze battle werd natuurlijk in het leven geroepen omdat de nieuwe lievelingsserie van velen sinds vorige week niet meer op de buis is. Een extra weekje Angela en Birgit leek ons dan ook zo’n slecht idee nog niet. Gelukkig deelden velen van jullie diezelfde mening en vlogen de stemmen deze dames om de oren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Welk meisje van plezier wint er?

De winnares van deze battle is niemand minder dan Angela Schijf. Met maar liefst 76% van de stemmen is deze dame Birgit ook in het echte leven te slim af. Zal het liggen aan haar ‘good girl’-karakter, of haar geluk in de liefde? Wie weet. Één ding is zeker: Angela laat menig Mannenzakenhart sneller slaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten