UITSLAG: Angela Schijf vs. Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ongeveer een week geleden stelden we jullie de vraag: Angela Schijf of Birgit Schuurman? Inmiddels, een weekje verder, hebben we jullie stemmen bij elkaar geraapt en weten we wie van deze twee dames jullie voorkeur heeft.

Deze battle werd natuurlijk in het leven geroepen omdat de nieuwe lievelingsserie van velen sinds vorige week niet meer op de buis is. Een extra weekje Angela en Birgit leek ons dan ook zo’n slecht idee nog niet. Gelukkig deelden velen van jullie diezelfde mening en vlogen de stemmen deze dames om de oren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Welk meisje van plezier wint er?

De winnares van deze battle is niemand minder dan Angela Schijf. Met maar liefst 76% van de stemmen is deze dame Birgit ook in het echte leven te slim af. Zal het liggen aan haar ‘good girl’-karakter, of haar geluk in de liefde? Wie weet. Één ding is zeker: Angela laat menig Mannenzakenhart sneller slaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten