Twitter ontploft na hilarisch Engels interview Erik ten Hag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dé internethit van vandaag? Dat moet het hilarische interview van Ajax-trainer Erik ten Hag met Sky Sports Italia zijn: ‘is dit tv-kantine ofzo?’

In aanloop naar de wedstrijd tegen AS Roma gaf Erik ten Hag een interview met de Italiaanse tv. In het gesprekje stak de overenthousiaste Ajax-trainer zijn liefde voor Italië niet onder stoelen of banken. Met zwaaiende armen en inmiddels iconisch Ten Hag-steenkolenengels stal de trainer de show. Dit interviewtje werd uiteraard direct een hit op Twitter. Men reageert met: ‘mooi man’ of ‘wat heeft die daar gesnoven?’ Ook werd er een treffende vergelijking gemaakt: ‘Is dit de tv-kantine ofzo?’

Lees ook: Furieuze Michael van Gerwen neemt wraak op Wright

Goede stap richting de halve finale?

Ten Hag bereidt zich voor op de wedstrijd tegen de Italianen. Er wordt vanavond om 21:00 afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Ajax wil in deze eerste wedstrijd van het tweeluik natuurlijk alvast een goede stap zetten richting de halve finale. Ze missen echter wel een aantal belangrijke spelers. Blind is langdurig geblesseerd, en ook voor Mazraoui komt de wedstrijd tegen Roma nog te vroeg. Keeper Stekelenburg is nog steeds een twijfelgeval. De routinier viel afgelopen weekend in de warming-up uit en het is dus nog niet zeker of hij meedoet tegen Roma.

Bekijk hieronder een aantal van de reacties op het interview

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!