TVOH: Ali Drama steelt hoofdrol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De B. van Bedrijfs manusje van alles

Maar voordat de stereotypes over straatschoffies en kwajongens de overhand nemen: Meestal zorgt Ali voor goed drama. Zo hielp hij vorige week een kandidaat achter de schermen toen deze van zijn stokkie ging. Deze week groeit Ali weer als dramaturg. Dat is niet het enige petje dat hij draagt. Hij is al bedrijfspsycholoog, coach, jurylid, talent scout, producent en manusje van alles. Volgend jaar heet het programma ook gewoon The Voice of Ali B.

De B. van Beter nummer kiezen

In het begin van het programma haalde Ali al zijn eerste frats uit. Hij draait om voor een kandidaat, maar ziet tot zijn grote schrik dat Waylon en Anouk dat niet doen. terwijl de dame in kwestie toch wel echt talent heeft. Maar Ali heeft overal een oplossing voor.

Een echte Marokkaanse wonderdokter is het ook. Hij laat haar gewoon opnieuw een nummer zingen. En ja hoor, nu zouden Anouk en Waylon wel gedraaid hebben. Ali heeft dus blijkbaar een neusje voor goede muziek. In tegenstelling tot Lil’ Kleine, die alleen zijn neus op lijkt te halen voor drank en drugs.

De B. van Blauwe broek, nee toch roze, ehm rood?

Ook gebeurde er wat geks tussendoor. De broek van de Amsterdamse Jantien veranderde tijdens haar stukje maar liefst vijf keer van kleur: van felroze, naar groen, naar blauw, naar geel en vervolgens terug naar roze. Aangezien Ali toch zo’n grappenmaker is, is hij misschien de schuldige. Heeft Ali aan het montage team gevraagd een leuk trucje uit te halen om het programma een beetje op te leuken? Wie zal het zeggen?

De B van Bon Jovi Britt

Toen kwam de knappe Britt voorbij. Zij probeerde indruk te maken op de jury met haar versie van Always van Bon Jovi. Always bleek een gevalletje Nu even niet want Britt mocht niet door. Waylon riep na afloop dat hij het moeilijk vond om het nummer uit de mond van een vrouw te horen. Gelukkig wist Ali daar wel iets op: “Kan jij het liedje zingen?”

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Dit neemt niemand me meer af” – Britt zingt een duet met Waylon #TVOH #TVOH10 #TheVoice

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op

Ali riep snel Britt terug en zo ontstond een spontaan duet tussen haar en Waylon. Ali zet mensen dus graag onder druk; Beetje uitdaging om het beste naar boven te halen. Normaal zet hij mensen eigenlijk alleen voor schut, dus het was verfrissend een andere kant van de rapper te zien. Alsof hij de frontman van Bon Jovi zelf is, entertaint Waylon de hele zaal.

De B van Bakken, braden en roasten

Volgende week is the Roast of ali B. Best wel toepasselijk voor een jongen die alleen maar zijn mede juryleden loopt af te zeiken. Misschien valt er dan eindelijk een beetje payback van Anouk te verwachten. Als de ketting los is zal ze korte metten maken met de knuffel Marokkaan. Maar voor nu mag Ali nog zijn gang gaan.

Op zich niet erg, het levert mooie televisie op. Daarbij weet je nu wel welke nummers je moet gaan zingen. Bij Always krijg je dus een duet met Waylon. Als je Nobody’s Wife v*******t heb je een #metoo’tje met Anouk. Doe je Leipe Mocro Flavour gaat Ali met je rappen. Doe je Drank en Drugs? Dan heb je net zoveel verstand van muziek als Kleine Jorik.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten