TVOH: Ali Drama steelt hoofdrol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De B. van Bedrijfs manusje van alles

Maar voordat de stereotypes over straatschoffies en kwajongens de overhand nemen: Meestal zorgt Ali voor goed drama. Zo hielp hij vorige week een kandidaat achter de schermen toen deze van zijn stokkie ging. Deze week groeit Ali weer als dramaturg. Dat is niet het enige petje dat hij draagt. Hij is al bedrijfspsycholoog, coach, jurylid, talent scout, producent en manusje van alles. Volgend jaar heet het programma ook gewoon The Voice of Ali B.

De B. van Beter nummer kiezen

In het begin van het programma haalde Ali al zijn eerste frats uit. Hij draait om voor een kandidaat, maar ziet tot zijn grote schrik dat Waylon en Anouk dat niet doen. terwijl de dame in kwestie toch wel echt talent heeft. Maar Ali heeft overal een oplossing voor.

Een echte Marokkaanse wonderdokter is het ook. Hij laat haar gewoon opnieuw een nummer zingen. En ja hoor, nu zouden Anouk en Waylon wel gedraaid hebben. Ali heeft dus blijkbaar een neusje voor goede muziek. In tegenstelling tot Lil’ Kleine, die alleen zijn neus op lijkt te halen voor drank en drugs.

De B. van Blauwe broek, nee toch roze, ehm rood?

Ook gebeurde er wat geks tussendoor. De broek van de Amsterdamse Jantien veranderde tijdens haar stukje maar liefst vijf keer van kleur: van felroze, naar groen, naar blauw, naar geel en vervolgens terug naar roze. Aangezien Ali toch zo’n grappenmaker is, is hij misschien de schuldige. Heeft Ali aan het montage team gevraagd een leuk trucje uit te halen om het programma een beetje op te leuken? Wie zal het zeggen?

De B van Bon Jovi Britt

Toen kwam de knappe Britt voorbij. Zij probeerde indruk te maken op de jury met haar versie van Always van Bon Jovi. Always bleek een gevalletje Nu even niet want Britt mocht niet door. Waylon riep na afloop dat hij het moeilijk vond om het nummer uit de mond van een vrouw te horen. Gelukkig wist Ali daar wel iets op: “Kan jij het liedje zingen?”

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Dit neemt niemand me meer af” – Britt zingt een duet met Waylon #TVOH #TVOH10 #TheVoice

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op

Ali riep snel Britt terug en zo ontstond een spontaan duet tussen haar en Waylon. Ali zet mensen dus graag onder druk; Beetje uitdaging om het beste naar boven te halen. Normaal zet hij mensen eigenlijk alleen voor schut, dus het was verfrissend een andere kant van de rapper te zien. Alsof hij de frontman van Bon Jovi zelf is, entertaint Waylon de hele zaal.

De B van Bakken, braden en roasten

Volgende week is the Roast of ali B. Best wel toepasselijk voor een jongen die alleen maar zijn mede juryleden loopt af te zeiken. Misschien valt er dan eindelijk een beetje payback van Anouk te verwachten. Als de ketting los is zal ze korte metten maken met de knuffel Marokkaan. Maar voor nu mag Ali nog zijn gang gaan.

Op zich niet erg, het levert mooie televisie op. Daarbij weet je nu wel welke nummers je moet gaan zingen. Bij Always krijg je dus een duet met Waylon. Als je Nobody’s Wife v*******t heb je een #metoo’tje met Anouk. Doe je Leipe Mocro Flavour gaat Ali met je rappen. Doe je Drank en Drugs? Dan heb je net zoveel verstand van muziek als Kleine Jorik.

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten