Tooske Ragas blijft WIDM-kijker verbazen met heerlijke foto’s uit privécollectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tooske Ragas heeft weer oude foto’s gedeeld en die zien er natuurlijk ontzettend goed. De blondine weet prima zichzelf te presenteren.

Tooske Ragas blijft de Wie is de Mol?-kijkers verbazen met heerlijke foto’s uit haar privécollectie. Terwijl ze een beetje in de vergetelheid raakte en niet meer zo prominent aanwezig is als vroeger, lijkt Tooske met deze foto’s een geschiedenislesje te willen geven aan haar nieuwe volgers die ze heeft vergaard door haar deelname aan WIDM. De foto’s, dei natuurlijk net vóór de uitzending van Wie is de Mol? online kwamen, werpen een mooie blik op Tooske’s modellentijd.

Lees ook: Foto: Tooske Ragas laat in kleedkamer zeer opvallende outfit zien

Tooske Ragas laat mooie privécollectie zien

In een van de foto’s uit haar privécollectie, die je trouwens hier kan bekijken, gaat Tooske gehuld in een volledig wit pakje. Ze ligt op bed en maakt het zichzelf ontzettend comfortabel. Het beeld is weer heel wat anders dan hoe Tooske overkomt in Wie is de Mol?, waar ze zichzelf een beetje op de achtergrond houdt. Zou Tooske dan toch de mol zijn in het programma? Dankzij haar deelname staat Tooske in ieder geval opnieuw in het middelpunt van de belangstelling.

De mooie oogjes van Tooske Ragas

De opvallende oogschaduw die Tooske draagt op de foto herinnert aan haar modellentijd, toen ze regelmatig werd gevraagd voor dergelijke klussen. Met haar blonde lokken en perfecte schoonheid was Tooske destijds een graag geziene verschijning op modeshows en fotoshoots. De recent gedeelde foto’s laten zien dat de Tooske die in die periode schitterde en de Tooske van nu maar weinig van elkaar verschillen. Haar uitstraling is nog weinig veranderd in al die jaren.

Lees ook: Tooske Ragas laat volgers watertanden met vergeten foto in heel weinig kleding

Tooske is veel mooier nog geworden

Hoewel Tooske wat ouder is geworden, bewijzen de foto’s dat ze nog steeds weet hoe ze haar publiek moet betoveren. Tooske Ragas trekt nog steeds volle zalen en weet haar publiek te boeien, zelfs na al die jaren in de schijnwerpers. Dat ze nu even wat foto’s van vroeger deelt, doet ze om haar publiek ook een beetje de gloriedagen te laten herleven. Vroeger had iedereen wel een poster van Tooske Ragas boven hun bed hangen. Vele mannen zijn groot geworden met het beeld van Tooske.

Wie is de Mol? wordt een stuk interessanter met Tooske Ragas

In het huidige televisieseizoen van Wie is de Mol? is Tooske Ragas een opvallende deelnemer. Ze houdt zich voor alsnog een beetje op de achtergrond. Zou dat een tactiek zijn om niet als mol ontmaskert te worden? Haar charme en vastberadenheid maken haar een intrigerende dame om te volgen. En niet alleen binnen het programma, maar ook daarnaast nog. Zo is de blondine erg actief op social media. Dat merk je ook wel aan al die leuke beelden die ze deelt met haar publiek de laatste tijd. Daarmee zorgt Tooske ervoor dat mensen echt weer een beetje van haar kunnen smullen. De blondine weet precies hoe ze moet scoren.

Meer zien van Tooske Ragas kan op Instagram

Op haar Instagram account plaatst Tooske nog veel meer mooie foto’s uit haar modellentijd. En die moet je natuurlijk even gezien hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.