Tooske Ragas laat volgers watertanden met vergeten foto in heel weinig kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tooske Ragas laat weer eens van zich horen. De presentatrice presenteert een foto uit de oude doos en die bevalt natuurlijk ontzettend goed. 

Dankzij haar deelname aan Wie is de Mol? is Tooske Ragas weer een beetje op het Nederlandse toneel verschenen. Maar daarvoor was ze een klein beetje in de vergetelheid geraakt. Nu mensen Tooske weer helemaal op de radar hebben, besluit de blondine om even een foto uit de oude doos te tonen. Daarmee laat Tooske zien dat ze vroeger er al geweldig uit zag en dat ze dat eigenlijk nog steeds doet. Tooske heeft nog altijd een prachtig uiterlijk. Deze foto laat eigenlijk zien hoe weinig Tooske in al die jaren is veranderd.

Tooske Ragas is wat ouder, maar nog altijd zo mooi

De mooi blondine Tooske Ragas is nog altijd even mooi als vroeger. Dat merk je wel aan de foto die ze deelde op haar Instagram. Daarop kan je zien hoe Tooske er vroeger precies uit zag. En als je dat dan vergelijkt met hoe Tooske er tegenwoordig uit ziet, dan valt meteen op dat er eigenlijk heel erg weinig is veranderd in die tijd. De blondine ziet er nog altijd geweldig uit. Met haar mooie looks weet de presentatrice al haar volgers flink in de watten te leggen. Die worden namelijk getrakteerd op een ontzettend leuk plaatje. De fans van Tooske Ragas hadden niet verwacht nu nog zo’n leuk kiekje van de presentatrice te mogen zien. Maar ze worden toch een beetje beloond door Tooske.

Lees ook: Foto: Tooske Ragas laat in kleedkamer zeer opvallende outfit zien

Tooske wint weer veel populariteit met Wie is de Mol?

Met haar deelname aan Wie is de Mol? weet Tooske wel weer veel aan populariteit te winnen. Dat merk je ook wel online. Er wordt steeds meer over Tooske gepraat. En dat terwijl de presentatrice al een tijdje niet meer de grote programma’s mee pakt. Tooske ziet met WIDM haar oude gloriedagen weer eventjes terugkomen. Misschien dat ze daarom ook deze foto deelt. Dan lijkt het heel even weer op vroeger, toen alles stiekem natuurlijk beter was. De mooie presentatrice deelt de foto van zichzelf met alle liefde met haar volgers. Die mogen natuurlijk meegenieten van de schoonheid van de blondine. Dat is wel heel erg attent van Tooske.

Lees ook: Foto: Is Tooske Ragas één van de deelnemers in nieuw seizoen Wie Is De Mol?

Tooske krijgt gelijk nieuwe fans erbij

De foto die Tooske Ragas deelt en haar deelname aan het programma Wie is de Mol? zorgen er meteen voor dat ze veel nieuwe fans erbij krijgt. Ook mensen die nog nooit van deze leuke dame gehoord hebben, zijn opeens enorm enthousiast over de blondine. En dat is heel normaal. Eigenlijk zou iedereen enthousiast moeten zijn over Tooske. Met haar nieuwe fans op zak gaat Tooske weer een leuke week tegemoet. Ze zal de komende dagen wel allemaal complimentjes krijgen van mensen die haar voor het eerst ontdekken. En dat is ook erg leuk voor de blondine.

Meer zien van Tooske kan natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Tooske Ragas, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!